• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hasta olabilir mi

cannn60

Yeni Üye
Merhaba bugün eve geldiğimde muhabbet kuşum uyuyordu köşede ben gelince hareketlendi tüy dökümünde fakat hapşırma sesi çıkartıyo ama kafasını falan sallamıyor sadece ses var telefon kabına saldırırken bazen ses çıkartıyo bazen yeni uyandığı zaman normal bi durum mu acaba

Tarık T.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mod Adayı
Altına beyaz peçete serip güncel birikmiş dışkı resmi ve durumunun net gözükeceği bir video eklermisiniz? Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz, hava akına maruz kalmış olabilir mi oda sıcaklığı ideal mi?

cannn60

Yeni Üye
şu an evde değilim fakat daha önceden çekmiştim normal gibi sadece durduk yere hapşurma sesi biraz ürkütüyo probiyotik aşmıştım internetten pethsoptan aldığım vitamini kuşlanıuorum

Ekli dosyalar

mortsvivants

Eski Forumcu
Dışkıları iyi ancak petshop takviyeleri etkisizdir, kullanmayınız. Röhnfried ürünlerini tavsiye ederiz.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkıları iyi ancak tüyde, mortsvivants arkadaşımın attığı ürünleri alın bt amin forteyi haftada iki gün verin 😊

cannn60

Yeni Üye
hocam şimdi ağzından yem fırlatıyor neden acaba bu

cannn60

Yeni Üye
videosunu çektim fakat nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yeni yem aldım dün başka bi marka acaba onunlamı alakalı

cannn60

Yeni Üye
dışkıları sağlıklı gözüküyor dün dal darı hesiye etmişti petshop dal darı açıktı kapalı kutu değildi o mu bozuktu acaba daha önce böyle kusma hareketi hiç yapmadı çünkü belki darı bayattı veya yemini değiştirdm o bozuk olsbilir mi

cannn60

Yeni Üye
Sindirim problemi yaşamış kokuyor mu ağzı 🙏☺
ağzı kokmuyor daha önceki kuşumu kursak mantarından kaybettim o da kusma hareketini yapıyordu yem çıkartmıyordu ama kokulu beyaz bi sıvı atıyordu fakat şu an bi koku yok kusmasıda geçti şu an hareketlendi fakat durgunlaştı yine ama kusmuyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
ağzı kokmuyor daha önceki kuşumu kursak mantarından kaybettim o da kusma hareketini yapıyordu yem çıkartmıyordu ama kokulu beyaz bi sıvı atıyordu fakat şu an bi koku yok kusmasıda geçti şu an hareketlendi fakat durgunlaştı yine ama kusmuyor
Bence siz zeolit tozu alın başlayın mamaist whatsapp hattından alabilirsiniz 🙏

Ekli dosyalar

cannn60

Yeni Üye
kuş kumu koymuyordum son 2-3 haftadır acaba koysam yardımcı olur mu