• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşum hasta mı?

Tilyaus

Aktif Üye
Kuyrukta sekme yok. Ama uyurken kuş hakkında çok fazla bilgi alamayız. Uyanık olması genel hâli açısından daha sağlıklı bilgi ediniriz. Attığınız ilk video da kuşun durgun ve halsiz bir görünümü var. Ayrıca dışkı da sağlıklı değil bakteriyel bir durum olabilir. Teşhis için kanatlı uzmanın görmesi daha sağlıklı olur.
için iki
Merhaba tekrar geçmiş olsun 🤲
İdrar renkli
Renkli idrar ve dışkı formu iç parazit olasılığını artırıyor
Zeolit tozu kullanmalısınız kuşlar için olanını mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Günde 1 defa mercimek tanesi yemine sebzesine serpin yan etkisi yoktur
Bağırsak florasını düzenler sindirimi kolaylaştırır, vücuduna detoks görevi yapar iç paraziti söküp atar en az 15 gün her sabah
Diyet yem de hocamız hazırlar
İletişime geçin gerekenleri söyler
Sıcak tutun lütfen
Çok teşekkür ederim🌸 zeolit tozu ne işe yarıyor acaba ve mamaist sitesinde bulamadım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
için iki

Çok teşekkür ederim🌸 zeolit tozu ne işe yarıyor acaba ve mamaist sitesinde bulamadım
Rica ederim geçmiş olsun
Üst mesajımda paylaştım🤗
Sitede olmayabilir
Şehmus BAKIR hocamıza watsap hattından yazın lütfen yardımcı olur

Tilyaus

Aktif Üye
Ben kuyruk sekmesi göremedim. Nefes aldığı için hafif bir kuyruk sallama hepsinde görülür.
Bir de kuşumu aldığımdan beridir 7 senedir kakası ishal gibi yani hafif sulu dışkısı neden olabilir
Rica ederim geçmiş olsun
Üst mesajımda paylaştım🤗
Sitede olmayabilir
Şehmus BAKIR hocamıza watsap hattından yazın lütfen yardımcı olur
tamamdır sabah yazacağım çok teşekkürler☺😊

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
7 senedir devam ediyorsa kronikleşmiş bir sindirim sistemi sıkıntısı olabilir. Ama dışkı tahlili olursa net teşhisi koyar. Analiz yapılmasını tavsiye ederim. Çünkü ilk videoda da görüntü olarak durgun ve hafif kabarık.

Tilyaus

Aktif Üye
7 senedir devam ediyorsa kronikleşmiş bir sindirim sistemi sıkıntısı olabilir. Ama dışkı tahlili olursa net teşhisi koyar. Analiz yapılmasını tavsiye ederim. Çünkü ilk videoda da görüntü olarak durgun ve hafif kabarık.
Aslında bir anı bir anını tutmuyor bi anda uyku haline geçiyor, sonra canlanıyor aşağıya iniyor,uçuyor, top oynuyor, yem yiyor. Acaba dış veya iç paraziti mi var?🥹 az önce kafeste uyurken baktım kafasını gömmüş uyuyor kanatları hafif titriyordu bir de böyle uyurken kafasını oynatıyor arada tekrar gömüyor içine. Huzursuz mu acaba?😞 7 yıldır 6, 7 kere veterinere götürdüm o yüzden tekrar tekrar artık ilaç almasını da istemiyorum açıkçası korkuyorum artık

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kimi kuş marazlıdır daha hassastır bünye olarak. Benim ilk melek olan oğlum öyleydi her ay veterinerdeydik neredeyse. Hep hasta olurdu. Bende ilaç antibiyotik kullanılmasından yana değilim ama bazen çok korumacı olup erteliyoruz bazı şeyleri ama bu sefer geç kalınabiliyor. Videoda hareketli halinde bile kabarıklık var. Umarım bir an önce atlatır minik dostunuz şifa diliyorum 🌸 🙏🏻

Tilyaus

Aktif Üye
Kimi kuş marazlıdır daha hassastır bünye olarak. Benim ilk melek olan oğlum öyleydi her ay veterinerdeydik neredeyse. Hep hasta olurdu. Bende ilaç antibiyotik kullanılmasından yana değilim ama bazen çok korumacı olup erteliyoruz bazı şeyleri ama bu sefer geç kalınabiliyor. Videoda hareketli halinde bile kabarıklık var. Umarım bir an önce atlatır minik dostunuz şifa diliyorum 🌸 🙏🏻
Çok teşekkür ederim🌸 yarın şehmus hocaya yazacağım whatsapp üzerinden tekrar veterinere götürürüm olmadı 🙏🏻

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Neden önermiyorsunuz peki sizce yanlış teşhis mi yaptı?🌸 Acaba bizim için de yanlış bi teşhis mi yaptı diye şüphelendim şimdi
Burak Bey Aslında Bilgisini İyiye Kullanabilse Çok İyi Bir Kanatli Uzmanidir. Ama maalesef Kendi İlaçlarına Takmis Durumda. Çok Fazla Hastalık Üretiyor. İlaçları Kuşlara İyi Gelmiyor. Benim Önerdiğim Hekime Gidebilirsiniz. Ben Izmirde Tum Kanatli Uzmanlarına Gidip Deneyelimledim. Karar Sizin Yine de.

Üst Alt