• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hasta mı

Muhammedkymz

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Yok
Hastalık Belirti Tarihi
19 May 2025
Kullanılan İlaç
Yok
Hep mesaj attıgım icin kusura bakmayın öncelikle bu kusum tünege tutunuyor ama ayagı ayrı gibi elime aldım sağ ayagı çok kayıyor ve uçtuğu nda dikkatsiz olup her yerini vuruyor ve kakası normalmi sizce bide tüy bozukluğu var yetkililer bu konuyu kapatmasanız diğerini kapatsanız @Aslı Ö. @Kübra Ö.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba daha yavru olduğu için uçarken konacağı yeri hesaplamayıp bir yerlere carpabilir. Dışkılar kurumuş dört beş tane taze dışkıları ekler misiniz. Videosunu da görelim. Tüy bozukluğu olduğunu nasıl anladınız. Sırttan net şekilde fotosunu atın bakalım.

Muhammedkymz

Yeni Üye
Merhaba daha yavru olduğu için uçarken konacağı yeri hesaplamayıp bir yerlere carpabilir. Dışkılar kurumuş dört beş tane taze dışkıları ekler misiniz. Videosunu da görelim. Tüy bozukluğu olduğunu nasıl anladınız. Sırttan net şekilde fotosunu atın bakalım.
ayaklarına bakabilirsiniz ve kusura bakmayın kamera kötü

Son düzenleme:

Muhammedkymz

Yeni Üye

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Sağ ayakta kayma var demişsiniz. Ama videoda ben sorun göremedim. Kayma anını video olarak çekip atarsanız daha iyi olur. Tüylerde yerinde. Dediğim gibi taze dışkıları da atın dört beş tane bakalım.

Muhammedkymz

Yeni Üye
Sağ ayakta kayma var demişsiniz. Ama videoda ben sorun göremedim. Kayma anını video olarak çekip atarsanız daha iyi olur. Tüylerde yerinde. Dediğim gibi taze dışkıları da atın dört beş tane bakalım.
Çok kayma yok ama kayıyor video ya alana kadar yapıyor bide hep altta duruyor yada kafesin üst tarıfında bilmiyorum ele de nasıl alıstıracam çok hareketli

Muhammedkymz

Yeni Üye
Rica etsem bana gerekli vitaminlerin adını verebilirmisin

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Çok kayma yok ama kayıyor video ya alana kadar yapıyor bide hep altta duruyor yada kafesin üst tarıfında bilmiyorum ele de nasıl alıstıracam çok hareketli
Şuan etrafta güvensiz olduğu için farklı davranışlar sergileyebilir. Tellere asılarak durma, yüksek yerlere konma vs Takviye ise multivitamin gervit, probiyotik olarak kanatlıoil prozim yada entrobac. Tüy döneminde bt amin Forte. Bu söylediklerim petshoplarda satılmıyor internet üzerinden alabilirsiniz. Biz mamaist.com üzerinden alıyoruz. Petshoplardakiler çok yetersiz.

Muhammedkymz

Yeni Üye
Şuan etrafta güvensiz olduğu için farklı davranışlar sergileyebilir. Tellere asılarak durma, yüksek yerlere konma vs Takviye ise multivitamin gervit, probiyotik olarak kanatlıoil prozim yada entrobac. Tüy döneminde bt amin Forte. Bu söylediklerim petshoplarda satılmıyor internet üzerinden alabilirsiniz. Biz mamaist.com üzerinden alıyoruz. Petshoplardakiler çok yetersiz.
Bana bunları dedi mamaist Gerwit
Entrobac
Bt amin forte

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Şehmus hoca dedi Bundan başka varmı sizede çok teşekkür ederim iyki varsınız bu siteyi kurmusunuz
Bu takviyeler yeterlidir. Hayatı boyunca düzenli kullanın. Hasta olsun olmasın. Estağfurullah bence de iyiki bu siteler var. 🩷 Rica ederim 🌸

Muhammedkymz

Yeni Üye
Bu takviyeler yeterlidir. Hayatı boyunca düzenli kullanın. Hasta olsun olmasın. Estağfurullah bence de iyiki bu siteler var. 🩷 Rica ederim 🌸
Şimdi birini kulandım yarın oldu temiz şu, sonra, diyeri sonra temiz şu sonra diğeri sonra temiz şu böylemi yapim kuşu bıtane satıcıdan aldım kuşlara hiç ilgilenmiyor geçen aldım 6 gün önce öldü

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Şimdi birini kulandım yarın oldu temiz şu, sonra, diyeri sonra temiz şu sonra diğeri sonra temiz şu böylemi yapim kuşu bıtane satıcıdan aldım kuşlara hiç ilgilenmiyor geçen aldım 6 gün önce öldü
Evet aralarda temiz su olmalı. Şöyle pazartesi gervit veriyorsanız çarşamba probiyotik cuma da bt amin forte. Günleri ben misal verdim kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Takviyeli sular sekiz saatten fazla tutmayın sulukta. Sekiz saat sonunda temiz içme suyuyla değiştirin.

Üst Alt