• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hasta mı

Nxs

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Şişkinlik,hareketsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
18 Şub 2024
Herkese iyi akşamlar 3.5 yaşında dişi bir muhabbet kuşum var son günlerde biraz hareketsiz durmaya başladı biraz kilo almış sanırım sizce bi hastalığı mı vardır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Herkese iyi akşamlar 3.5 yaşında dişi bir muhabbet kuşum var son günlerde biraz hareketsiz durmaya başladı biraz kilo almış sanırım sizce bi hastalığı mı vardır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba, kuş bana kilolu gibi geldi kaç gram olduğunu biliyor musunuz ? Video yükleyebilir misiniz video için adımlar;Ekli dosyayı görüntüle 60660

Nxs

Yeni Üye
Merhaba, kuş bana kilolu gibi geldi kaç gram olduğunu biliyor musunuz ? Video yükleyebilir misiniz.

Hocam öncelikle teşekkürler ya kursak iltihabı diyende oldu ama bilmiyorum öyle mi.
Bide son günlerde çok yem yemeye başladı ondan mı oldu acaba.

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok kilolu geldi diğer hocalarımızın fikrini de alalım , kursak iltihabı hakkında bilgi sahibi değilim maalesef

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok yem yiyor hocam büyük ihtimalle ondan
Hassas tartı ile tartma şansınız varsa deneyiniz, diyet yeme geçilmesi gerekir eğer hastalık değil de kilosu varsa çok aşırı görünüyor

• Like
Tepkiler: Nxs

Nxs

Yeni Üye
Herkese merhaba veterinere götürdüm bactrim diye bir şurup verdi.
Şu anda kuşun durumu bu
Güncel Dışkısınıda ekledim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ne teşhisi koydu peki. Kanatlılardan anlayan mı acaba. Birde videolarınız açılmıyor tekrardan yeni bir video ekler misiniz. Tek dışkı da olmasın en az üç dört tane yeni yapılmış dışkı ekleyiniz.

Nxs

Yeni Üye
Ne teşhisi koydu peki. Kanatlılardan anlayan mı acaba. Birde videolarınız açılmıyor tekrardan yeni bir video ekler misiniz. Tek dışkı da olmasın en az üç dört tane yeni yapılmış dışkı ekleyiniz.
hocam merhaba ben iş için şehir dışındayım kardeşim götürmüştü ona soracağım dediğiniz gibi 3-4 tane dışkıyıda eklerim videoyu bu linkten dener misiniz açılacak mı.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Teşhis ne koydu hekim onu da öğrenip bilgilendirir misiniz. Yani bilmiyorum ama bu yavrunun iyi bir kanatlı uzmanın görmesi gerekli tahliller olup röntgenin çekilmesi gerekir diye düşünüyorum.

Üst Alt