• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet Kuşum Hasta Mı?

__bidunya

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Dışkının büyük ve sulu olmask
Hastalık Belirti Tarihi
17 Nis 2023
Merhaba. Muhabbet kuşum ne kadarlık bilmiyorum ama bana şubat ayında geldi ve o zaman gagası bile siyahtı. Son bir hafta ön gündür dışkısını takip ediyorum ve bana iyi gelmiyor ya büyük ya da sulu gibi etrafına yeşil bir iz bırakıyor. Ayrıca gelen ay arka arkaya öğürme hareketi yaptığını gördüm ama son zamanda hiç olmadı diyebilirim. Kafeste grit kum var. Vitamin olarak da gervit w, avitech B vitamini ve entrobac var. Bu hafta iki gün üst üste entrobac verdim iyi gelir belki diye ama bu sabah çektiğim ilk dışkıyı da ekliyorum. Sizce veterinere gitmem gerekir mi? Geçen sefer kuşunu kursak mantarından kaybettim yoksa o yüzden evham mı yapıyorum?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Küçük hanımın keyfi baya yerinde. Ben sorun göremedim açıkçası.. ama tüye girmiş belki o yüzden bahsettiğiniz şikayetleriniz vardır. Kullandığınız b vitamini bilmiyorum BT amin Forte tavsiye ederim ve haftada bir tatlı kaşığı kadar yulaf verebilirsiniz.

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Semiha hanımın dediği ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca henüz kendisi yavru ilk tüy dönemi olabilir.

__bidunya

Aktif Üye
Küçük hanımın keyfi baya yerinde. Ben sorun göremedim açıkçası.. ama tüye girmiş belki o yüzden bahsettiğiniz şikayetleriniz vardır. Kullandığınız b vitamini bilmiyorum BT amin Forte tavsiye ederim ve haftada bir tatlı kaşığı kadar yulaf verebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim ☺

Üst Alt