KuşSeeverr
Yeni Üye
Merhabalar. Erkek kuşum 2 gün önce aniden rahatsızlandı. Kafesteyken kafasının üstünde sarı leke gördüm sanırım kustu salyalı gibiydi emin değilim. Daha sonra çok halsizleşti sürekli uyudu. Sonra yem kustu salyalı her yere saçtı yemleri ağzından da salya tükürük tarzı bir sıvı aktı. Arada anlık olarak hapşırık tarzında pıh pıh yapıp gagasını sürtüyordu. Dışkısınıda sapsarı görünce çok endişelendim direk veterinere götürdüm. Burada dışkı tahlili yapılmıyormuş. Sinüsleri dolu dedi. Solunum yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi. Ama ilaçla ilgili sorular sorunca güvenebileceğin bir veterinere git diyip ilaçları vermeyi reddetti. Şu anda da sanki hiçbirşey olmamış gibi normal davranıyor avidiar ve aspur verdim dışkısı toparladı. Ötüyor konuşuyor uçuyor yemini yiyor suyunu içiyor normal şekilde neşesi yerine geldi o gün kustuktan sonra bir daha da kusmadı. Ama arada hapşırıyor anlık olarak. Niye böyle oldu anlam veremedim ne yapmalıyım şu an sizce çok strese girdim. Biraz uzun oldu. Yardımlarınızı bekliyorum. Ekli dosyayı görüntüle 36626Ekli dosyayı görüntüle 36627Ekli dosyayı görüntüle 36622Ekli dosyayı görüntüle 36623Ekli dosyayı görüntüle 36624Ekli dosyayı görüntüle 36625