• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum hasta ama neyi var

hilruddy

Aktif Üye
Kuşunuzu kafesten çıkarıp rahat rahat her açıdan görünebilecek şekilde bir yere koyun ve videosunu çekin uzun olsun,net olsun HD kalite.
Videoyu çekerken sallanarak çekmesin çeken kişi ve ses yapmasın. Göğüs kemiği, göğüs bölgesi,kuşun her açıdan görüntüsünü kaydedip buraya video ekleyin
bu dediklerinizi 2,5 saat sonra ekleyeceğim.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
merhaba zeolit tozu almadım ilacı satan kişide yoktu. onu da sipariş edeyim mi? elimizle besliyoruz ama bir öğünde 1 ml bile zor yiyor. kursaktan besleme videoları vs izledim, not aldım ama kuşumuzu sabit tutamıyoruz. yemi de gün içinde üçer beşer kaç kez yemek isterse kendi yiyor. günde 2 kez falan da elimizle yem verdiğimizde biraz yiyor. 2 gün entrobac 1 gün de gervit içti. karıştırmadım ayrı ayrı verdim. bugün sade su içiyor. yine de dediğiniz gibi 3 gün entrobac 1 gün gervit verelim mi tekrar?

hasta olduğundan beri tellere yapışmıyor, güçsüz olduğundan mıdır bilmiyorum. kuyruk videolarını da ekliyorum şöyle:

Streamable Video bunu şu an çektim, diğer günlere göre sekme değil de bugün titreme gibi görünüyor ama diğer günleri de ekledim. bakabilirsiniz

Streamable Video bu 2 gün önce çekildi

Streamable Video bu 4 gün önce çekildi

gözlerinde yaşarma hala mevcut. gözleri de yorgun.

ilaçları(ornisol ve belga tai) az önce teslim aldım.

öğürme var ama kustuğunu hiç görmedim. eş diye yanına bir kuş almıştık. ama pek anlaşmıyorlar. hastalanmadan önce de bu öğürme hareketlerini yapıp onun ağzına kusmaya çalışıyor sanıyordum, doğru mu bilmiyorum. diğer kuş da yemiş gibi yapıyodu sanki ama o zaman da şimdi de dışarıya kustuğunu hiç görmedim. ağzına geliyorsa da dışarı çıkarmıyor.

mama ısısını nasıl ayarlayabilirim bilmiyorum. azıcık soğuk ya da azıcık sıcak olsa zararı dokunur mu? ben maalesef ılık suyla karıştırıyorum 2 gündür.
Yarın entrobac verin, ertesi gün ilaçlarla tedaviye başlayın. Aldığınız kişi nasıl kullanılacaklarını söyledi mi? Belgica de weerd ürünlerini duydum ama kullanmadım. O yüzden sizi tam yönlendiremem ancak antibiyotiklerin olduğu suluğa, aynı zamanda yarkm suluğa 5 damla gerwit de ekleyiniz. Antibiyotiğin verdiği hasarı azaltır

hilruddy

Aktif Üye
Yarın entrobac verin, ertesi gün ilaçlarla tedaviye başlayın. Aldığınız kişi nasıl kullanılacaklarını söyledi mi? Belgica de weerd ürünlerini duydum ama kullanmadım. O yüzden sizi tam yönlendiremem ancak antibiyotiklerin olduğu suluğa, aynı zamanda yarkm suluğa 5 damla gerwit de ekleyiniz. Antibiyotiğin verdiği hasarı azaltır
detaylı sormadım ama ölçüsünü söylemişti, tekrar iletişime geçer sorarım. hem antibiyotiğin olduğu suluğa hem de ayrı sulukta gervit olcak ve bu ikisi aynı anda kafeste olacak değil mi? doğru anladım

Son düzenleme:

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
detaylı sormadım ama ölçüsünü söylemişti, tekrar iletişime geçer sorarım. hem antibiyotiğin olduğu suluğa hem de ayrı sulukta gervit olcak ve bu ikisi aynı anda kafeste olacak değil mi? doğru anladım
Evet. Tek suluğa antibiyotik + gerwit ekleyeceksiniz. Gerwitin oranı yarım suluğa 5 damla

Üst Alt