merhaba zeolit tozu almadım ilacı satan kişide yoktu. onu da sipariş edeyim mi? elimizle besliyoruz ama bir öğünde 1 ml bile zor yiyor. kursaktan besleme videoları vs izledim, not aldım ama kuşumuzu sabit tutamıyoruz. yemi de gün içinde üçer beşer kaç kez yemek isterse kendi yiyor. günde 2 kez falan da elimizle yem verdiğimizde biraz yiyor. 2 gün entrobac 1 gün de gervit içti. karıştırmadım ayrı ayrı verdim. bugün sade su içiyor. yine de dediğiniz gibi 3 gün entrobac 1 gün gervit verelim mi tekrar?
hasta olduğundan beri tellere yapışmıyor, güçsüz olduğundan mıdır bilmiyorum. kuyruk videolarını da ekliyorum şöyle:
Streamable Video bunu şu an çektim, diğer günlere göre sekme değil de bugün titreme gibi görünüyor ama diğer günleri de ekledim. bakabilirsiniz
Streamable Video bu 2 gün önce çekildi
Streamable Video bu 4 gün önce çekildi
gözlerinde yaşarma hala mevcut. gözleri de yorgun.
ilaçları(ornisol ve belga tai) az önce teslim aldım.
öğürme var ama kustuğunu hiç görmedim. eş diye yanına bir kuş almıştık. ama pek anlaşmıyorlar. hastalanmadan önce de bu öğürme hareketlerini yapıp onun ağzına kusmaya çalışıyor sanıyordum, doğru mu bilmiyorum. diğer kuş da yemiş gibi yapıyodu sanki ama o zaman da şimdi de dışarıya kustuğunu hiç görmedim. ağzına geliyorsa da dışarı çıkarmıyor.
mama ısısını nasıl ayarlayabilirim bilmiyorum. azıcık soğuk ya da azıcık sıcak olsa zararı dokunur mu? ben maalesef ılık suyla karıştırıyorum 2 gündür.