• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum hareketsiz ve beyaz süt gibi sıvı dışkılıyor

sansvenanee

Yeni Üye
Muhabbet Kuşum hareketsiz ve beyaz süt gibi sıvı dışkılıyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Veteriner ayağına su tutun dedi. Su tuttum gözünü açtı kapattı tekrar uyudu. Şimdi de nefes alıp veriyor. Ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

sansvenanee

Yeni Üye
Aradım aspirinle suyu karıştırıp içirin ateşli olabilir dedi kanat altına elimi koydum ılık ile soğuk arasında ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun ölsün istemiyorum şansımın

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz muhtemelen aç, yumurtayı iyice haşlayın sadece sarısını ılık suyla yoğurt kıvamına getirin çay kaşığı ile yedirmeye çalışın 🙏

sansvenanee

Yeni Üye
Evde hiç yumurta yok, ama ağzını açmıyor zorla ağzını açıp su damlattım onu bile içmedim hareketsiz hiç kıpırdamıyor sadece nefes alıp veriyor ve uyuyor

sansvenanee

Yeni Üye
Patatesi iyice haşlayıp püre haline getirip verebilirsiniz 🙏 Hasta mıydı?
Evden çıkarken eşiyle yan yana duruyorlardı çok yakın mesafe. Sonra eşinin sırtına doğru gagasını sokarcasına hareketsiz yan yana dururken ben yanına yaklaşınca dişi olan kaçtı şans erkek normalde hem daha sevecen ele geliyor avuca geliyor hareketsiz o şekilde bekledi. Gün içinde sadece kıvırcık marul verdim. Bir gün öncesi elektrikler kesildi sabaha kadar hava çok soğuktu. O da sıcak değildi ılıktan biraz daha soğuğa doğru geçiş gibiydi. Üşüttü mü diye düşünüyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evden çıkarken eşiyle yan yana duruyorlardı çok yakın mesafe. Sonra eşinin sırtına doğru gagasını sokarcasına hareketsiz yan yana dururken ben yanına yaklaşınca dişi olan kaçtı şans erkek normalde hem daha sevecen ele geliyor avuca geliyor hareketsiz o şekilde bekledi. Gün içinde sadece kıvırcık marul verdim. Bir gün öncesi elektrikler kesildi sabaha kadar hava çok soğuktu. O da sıcak değildi ılıktan biraz daha soğuğa doğru geçiş gibiydi. Üşüttü mü diye düşünüyorum
Muhtemelen üşümüş yarın da kekik çayını suluğuna koyun içsin 😊

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yaptığı açlık dışkısı Burçak ın dediği gibi muhakkak yemesi lazım ancak durumu da iyi gözükmüyor tam olarak yandan da gözükecek şekilde tekrar video eklermisiniz kanadın da ki tüyler neden ıslak denilenleri yapın lütfen hangi ildesiniz yemez ise bu çocuğun kursaktan beslenmesi gerekecek ayrıca veterinere gitmeniz de en sağlıklısı olur.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kekik demledim şu an ılık bir şekilde fısfıs içerisine kattım. Üzerine doğru fıslatacağım. Ama burada şöyle bir durum var suluk içerisinde hala aspirin var
Tamam kalsın, yarın sabahtan kekik çayı verin 🙂 Ama mutlaka besleyin açlık dışkısı yapmış, açlık da halsiz bırakır yarın da kanatlı uzmanına mutlaka götürün 🙏

sansvenanee

Yeni Üye
Tamam kalsın, yarın sabahtan kekik çayı verin 🙂 Ama mutlaka besleyin açlık dışkısı yapmış, açlık da halsiz bırakır yarın da kanatlı uzmanına mutlaka götürün 🙏
İzmir kemalpaşa'da yaşıyoruz ama Manisa Turgutlu ilçesine çok daha yakınız. Turgutlu'da Birlik veteriner var ondan bilgi aldım o da Aspirin dedi ama şu an sizin dediklerinizi yapıyorum. Demlediğim kekik suyunu fıslattım

sansvenanee

Yeni Üye
Yaptığı açlık dışkısı Burçak ın dediği gibi muhakkak yemesi lazım ancak durumu da iyi gözükmüyor tam olarak yandan da gözükecek şekilde tekrar video eklermisiniz kanadın da ki tüyler neden ıslak denilenleri yapın lütfen hangi ildesiniz yemez ise bu çocuğun kursaktan beslenmesi gerekecek ayrıca veterinere gitmeniz de en sağlıklısı olur.
Kanadındaki tüyler ıslak çünkü veteriner ilk başta ayaklarını Çeşme suyunun altında yıkayın dedi. Biz de o şekilde yapınca üzerine biraz Su geldi.

Üst Alt