M mertotem Aktif Üye Katılım 22 Nis 2024 Mesajlar 166 Tepkime puanı 30 Puanları 28 14 Kas 2025 #1 Kuşum birden yem yerken çok fazla aralıksız hapşurmaya başladı nefes alamıyor gibi bir iki kerede kusuyor gibi yaptı sonlara doğru ne yapmalıyım
Kuşum birden yem yerken çok fazla aralıksız hapşurmaya başladı nefes alamıyor gibi bir iki kerede kusuyor gibi yaptı sonlara doğru ne yapmalıyım
M mertotem Aktif Üye Katılım 22 Nis 2024 Mesajlar 166 Tepkime puanı 30 Puanları 28 14 Kas 2025 #2 Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 22,560 Tepkime puanı 21,670 Puanları 113 14 Kas 2025 #3 Videoyu tekrar yükleyip tekrardan paylaşır mısınız
M mertotem Aktif Üye Katılım 22 Nis 2024 Mesajlar 166 Tepkime puanı 30 Puanları 28 14 Kas 2025 #4 Burçak A.' Alıntı: Videoyu tekrar yükleyip tekrardan paylaşır mısınız Genişletmek için tıkla ... Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com
Burçak A.' Alıntı: Videoyu tekrar yükleyip tekrardan paylaşır mısınız Genişletmek için tıkla ... Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 22,560 Tepkime puanı 21,670 Puanları 113 14 Kas 2025 #5 Kuşunuzda solunum enfeksiyonu var, yarım çay kaşığı kekik çayını demleyin verin içsin bir de neftor varsa elinizde beş gün boyunca kullanın
Kuşunuzda solunum enfeksiyonu var, yarım çay kaşığı kekik çayını demleyin verin içsin bir de neftor varsa elinizde beş gün boyunca kullanın
M mertotem Aktif Üye Katılım 22 Nis 2024 Mesajlar 166 Tepkime puanı 30 Puanları 28 14 Kas 2025 #6 Burçak A.' Alıntı: Kuşunuzda solunum enfeksiyonu var, yarım çay kaşığı kekik çayını demleyin verin içsin bir de neftor varsa elinizde beş gün boyunca kullanın Genişletmek için tıkla ... Neftor yok doksimis var
Burçak A.' Alıntı: Kuşunuzda solunum enfeksiyonu var, yarım çay kaşığı kekik çayını demleyin verin içsin bir de neftor varsa elinizde beş gün boyunca kullanın Genişletmek için tıkla ... Neftor yok doksimis var
M mertotem Aktif Üye Katılım 22 Nis 2024 Mesajlar 166 Tepkime puanı 30 Puanları 28 14 Kas 2025 #7 Burçak A.' Alıntı: Kuşunuzda solunum enfeksiyonu var, yarım çay kaşığı kekik çayını demleyin verin içsin bir de neftor varsa elinizde beş gün boyunca kullanın Genişletmek için tıkla ... Ağzında değişik bir kokuda var solunum yolu enfeksiyonunda olur mu bu bilemedim belki kekik çayını içtiği için mi ağzından geliyor bilmiyorum öyle çok kötü bir koku değil anlayamadım Son düzenleme: 14 Kas 2025
Burçak A.' Alıntı: Kuşunuzda solunum enfeksiyonu var, yarım çay kaşığı kekik çayını demleyin verin içsin bir de neftor varsa elinizde beş gün boyunca kullanın Genişletmek için tıkla ... Ağzında değişik bir kokuda var solunum yolu enfeksiyonunda olur mu bu bilemedim belki kekik çayını içtiği için mi ağzından geliyor bilmiyorum öyle çok kötü bir koku değil anlayamadım
M mertotem Aktif Üye Katılım 22 Nis 2024 Mesajlar 166 Tepkime puanı 30 Puanları 28 14 Kas 2025 #8 Dışkı durumu güncel böyle Ekli dosyalar IMG_2892.jpeg 1.4 MB Görüntüleme: 6
M mertotem Aktif Üye Katılım 22 Nis 2024 Mesajlar 166 Tepkime puanı 30 Puanları 28 14 Kas 2025 #9 Burçak A.' Alıntı: Kuşunuzda solunum enfeksiyonu var, yarım çay kaşığı kekik çayını demleyin verin içsin bir de neftor varsa elinizde beş gün boyunca kullanın Genişletmek için tıkla ... bugün kekik çayını verdim yarın ilaca başlamalı mıyım hapşurukları aynı bir kere başladımı baya hapşırıyor
Burçak A.' Alıntı: Kuşunuzda solunum enfeksiyonu var, yarım çay kaşığı kekik çayını demleyin verin içsin bir de neftor varsa elinizde beş gün boyunca kullanın Genişletmek için tıkla ... bugün kekik çayını verdim yarın ilaca başlamalı mıyım hapşurukları aynı bir kere başladımı baya hapşırıyor
Tuba K. Eski Forumcu Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 2,935 Tepkime puanı 1,758 Puanları 10 14 Kas 2025 #10 mertotem' Alıntı: Dışkı durumu güncel böyle Genişletmek için tıkla ... Dışkılar temiz maşallah
Tuba K. Eski Forumcu Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 2,935 Tepkime puanı 1,758 Puanları 10 14 Kas 2025 #11 mertotem' Alıntı: bugün kekik çayını verdim yarın ilaca başlamalı mıyım hapşurukları aynı bir kere başladımı baya hapşırıyor Genişletmek için tıkla ... Burun akıntısı varmı
mertotem' Alıntı: bugün kekik çayını verdim yarın ilaca başlamalı mıyım hapşurukları aynı bir kere başladımı baya hapşırıyor Genişletmek için tıkla ... Burun akıntısı varmı
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 22,560 Tepkime puanı 21,670 Puanları 113 14 Kas 2025 #12 mertotem' Alıntı: bugün kekik çayını verdim yarın ilaca başlamalı mıyım hapşurukları aynı bir kere başladımı baya hapşırıyor Genişletmek için tıkla ... Neftora başlayın yarım suluğa bir damla
mertotem' Alıntı: bugün kekik çayını verdim yarın ilaca başlamalı mıyım hapşurukları aynı bir kere başladımı baya hapşırıyor Genişletmek için tıkla ... Neftora başlayın yarım suluğa bir damla
M mertotem Aktif Üye Katılım 22 Nis 2024 Mesajlar 166 Tepkime puanı 30 Puanları 28 14 Kas 2025 #13 Tuba K.' Alıntı: Burun akıntısı varmı Genişletmek için tıkla ... Burun akıntısı yok sadece hapşırma baya şiddetli enfeksiyonda ağızda koku olur mu koku geliyor gibi
Tuba K.' Alıntı: Burun akıntısı varmı Genişletmek için tıkla ... Burun akıntısı yok sadece hapşırma baya şiddetli enfeksiyonda ağızda koku olur mu koku geliyor gibi
M mertotem Aktif Üye Katılım 22 Nis 2024 Mesajlar 166 Tepkime puanı 30 Puanları 28 14 Kas 2025 #14 Burçak A.' Alıntı: Neftora başlayın yarım suluğa bir damla Genişletmek için tıkla ... Neftor yok sadece doksimisim var sipariş vereyim o zaman
Burçak A.' Alıntı: Neftora başlayın yarım suluğa bir damla Genişletmek için tıkla ... Neftor yok sadece doksimisim var sipariş vereyim o zaman
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 22,560 Tepkime puanı 21,670 Puanları 113 15 Kas 2025 #15 mertotem' Alıntı: Neftor yok sadece doksimisim var sipariş vereyim o zaman Genişletmek için tıkla ... Doksimisi beş gün kullanın, düzelme olmaz ise 7 gün kullanın neftoru da sipariş verin, doksimis bittikten sonra 7-10 gün arası da neftor kullanın
mertotem' Alıntı: Neftor yok sadece doksimisim var sipariş vereyim o zaman Genişletmek için tıkla ... Doksimisi beş gün kullanın, düzelme olmaz ise 7 gün kullanın neftoru da sipariş verin, doksimis bittikten sonra 7-10 gün arası da neftor kullanın