• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! muhabbet kuşum hamilemi

Semihzz123

Tutkulu
muhabbet kuşumun kanat içinde şişkinlik var ve kanat biraz aşağıda kuşuma eskiden bir yavru erkek aldım tabi petshopcu bize çifleşir diye verdi çifleşmedi aksine dişi kuş erkek kuşu dövdü sonra sattık güvendimiz birine dişi kuşun kanatları aşağıda hamile mi yardımcı olunn yuvalık filan hiçbirşey takmadım
Kuşu avcuna al karninda şişlik varsa hamiledir benimki 1 ay once kızgınlık yumurtası yapmıştı ordan biliyorum dışkı yaptığı kismin üst taraflarinda şişkinlik oluyor belirgin bir şekilde

Yazışmaları okudum ve kuşa baktım büyük bi ihtimal kızgınlık yumurtası yapar İyi Günler :)

Taha Y.

Müdavim
arkadaşlar muhabbet kuşum kuyruğu çok aşağıda kızgınlık yumurtasında yavrı çıkarmı

Taha Y.

Müdavim
peki kızgınlık yumartası yapınca kuşa ne verilmeli

Semihzz123

Tutkulu
peki kızgınlık yumartası yapınca kuşa ne verilmeli
Yumurta yapınca hep üstünde yatti benim kuş yem yemeye bile kalkmiyordu sonra tüy dökümü başladı benim kuşun ama öyle böyle değil kafesin altlığı full tüydü bende 1 hafta sonra yumurtayı almak zorunda kaldım zaten boş yumurta boşuna yatirmak istemedim kuş çok yıpranmıştı şimdi iyi Allah'a şükür toparladı

Taha Y.

Müdavim
sağolan acil bir şey sorcam kuşumun burnana su kaçtı yardım edin şuan gerçekten ödüm patlıyor daha demin kısık sesle cikledi bir şey olurm u ne yapmalıyım lütfen yardım edin yusuf hocam

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
sağolan acil bir şey sorcam kuşumun burnana su kaçtı yardım edin şuan gerçekten ödüm patlıyor daha demin kısık sesle cikledi bir şey olurm u ne yapmalıyım lütfen yardım edin yusuf hocam
Nedir şuan ki durumu? Video ekleyin bakalım

Taha Y.

Müdavim
Hocam Tahapro hesabımdan çekip yolluyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Burnundaki durumu bu fotodan bizler nasıl anliycaz. Cere resmini yollayın bari