• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! MUHABBET KUSUM HALSIZ

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba nasilsiniz ben kusumu goturdum bi veterinere daha.eline alip kursagini kontrol etti ve popo kismina bakti ishal gibiydi sonra birdvitamin verdi 20 damla suluguna bide bi ilac verdi siringanin icinde 3milli olacak sekilde suluguna kat dedi 5 gun boyle suan 3 cu gun elimlede icirdimki emin oliyim,ilk gun kusma yokdu ama dun aksam kafesinden sesler geldi kustu yine gece yapiyo ozellikle bugun yine aynisini yaptim bakalim nolucak hicbirseyde vermiyorum ne zamandandir sebze meyve felan eskiden hergun verirdim simdi korkuyorum isahl olhr diye.Yumurta vereyimmi gecenlerde yumurtadan sonra kusmusdu,bude arasira haslanmis patates veriyorum onu seviyo
İlaç nedir antibiyotik mi antifungal mı. Teşhis ne oldu. Yumurta bir müddet vermeyin. Kusmayı tetikleyebilir. Şimdilik beslenmeyi sade tutunuz.

17801312200463591819963680586245.jpgbu ikisini verdi suluga dedi dok
Cereyanda kalmis ve ishal olmus dedi bide yemegini dahada zenginlestirmemi onerdi ordanda gaga tasi komur felan aldim kafesine yerlesdirdim,buyuk veteriner yerlerinin bicoguna yazdim ama kuslara bakmiyorlar en yakin yere gotyrdum bu artik 3 cu kez goturusum

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Anladım tamam kullanın ama iyileşme eğilimi göstermezse hekimle tekrardan iletişime geçin. Aynı zamanda daha kaliteli takviye alınız.

Anladım tamam kullanın ama iyileşme eğilimi göstermezse hekimle tekrardan iletişime geçin. Aynı zamanda daha kaliteli takviye alınız.
Merhaba ,ben onu 5 gun verdim sonra kestim yem veriyodum normal ama mavisin hali guzeldi yani iyiydi ucmasi felan ,ne olduysa yine son 2 3 gundur ara ara bogazini germe hareketi yapiyordu bugun full kusmus salyalomi desem yani kafasi felan islak halsiz suan yem aldim onuda yemiyor nalicam bilmiyorum o veterinere yazdim donus bekliyorum yani vitamin vermeyede korkuyorum bu kus vitaminle iyilesmezki 😔

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşun durumu iyi görünmüyor. Kursak mantarı olabilir gaga rengi değişmiş karaciğer yada farklı bir organda sıkıntı olabilir. Bazen da yaş gereği gaga da renk değişimi olabiliyor yaşı ilerlemişse tabi. Hekiminizden röntgen çekimi talep ediniz.

Üst Alt