• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Muhabbet kuşum halsiz

nnuurr

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kabarıklık,sulu koyu dışkı
Merhaba geçenlerde muhabbet kuşumun zor dışkıladığını görmüştüm ama keyfi yerindeydi bugün baktığımda kabarıktı bir şekilde duruyordu,popo kısmına baktığımda dışkı kaldığını gördüm ılık suyla pamuğu ıslatıp temizledim.
Tüyleri kabarık bir şekilde duruyor çok az yem yiyip su içiyor suyuna probiyotik koydum dal darısı verdim.
Dışkısı sulu ve koyu ne yapmalıyım?

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhaba geçenlerde muhabbet kuşumun zor dışkıladığını görmüştüm ama keyfi yerindeydi bugün baktığımda kabarıktı bir şekilde duruyordu,popo kısmına baktığımda dışkı kaldığını gördüm ılık suyla pamuğu ıslatıp temizledim.
Tüyleri kabarık bir şekilde duruyor çok az yem yiyip su içiyor suyuna probiyotik koydum dal darısı verdim.

Dışkı resmini ve kuşunuzun resmini paylaşır mısınız @Kübra Ö.

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Probiyotik veriyor musunuz? Veriyorsanız hangi marka ?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dışkı küçük ama kuş dişi yumurta sıkışması yaşıyor olabilir mi? Poposundaki şilil sert mi?

Streamable üzerinden tünekte kuyruk yandan görünecek şekilde videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen

nnuurr

Yeni Üye
Muhabbet kuşum dişi değil erkek 9 yaşında

nnuurr

Yeni Üye

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
daldarıyı yedimi yemediyse dışardan mama ile destek olmanız lazım bulunduğu odayı sıcak tutun kuyruk aşağıda tüyler kabarık hastalık geçiriyor düzelmezse kanatlı uzmana gidin

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye

nnuurr

Yeni Üye
daldarıyı yedimi yemediyse dışardan mama ile destek olmanız lazım bulunduğu odayı sıcak tutun kuyruk aşağıda tüyler kabarık hastalık geçiriyor düzelmezse kanatlı uzmana gidin
çok az yedi az önce yediği yemleri çıkardı elle besleme yapsam iyi gelir mi ki?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok iyi çekemedim pek izin vermiyor o yüzden kusura bakmayın
Merhaba geçmiş olsun kuşunuzun yaş itibari ile hormonal bozukluğu var, veteriner hekim görmeli ve testislerini kontrol edilmeli
El besleme maması ile besleyin olur aç kalmasın
Eski fotoğraflarından varsa paylaşabilir misiniz lütfen

nnuurr

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun kuşunuzun yaş itibari ile hormonal bozukluğu var, veteriner hekim görmeli ve testislerini kontrol edilmeli
El besleme maması ile besleyin olur aç kalmasın
Eski fotoğraflarından varsa paylaşabilir misiniz lütfen
Hormonal bozukluk mu çok şaşırdım hep uyku halinde mamasını hazırlayıp besleyeceğim

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Ben bakteriyel Bir Rahatsızlığı Olduğunu Düşünüyorum. Kanatlı Uzmanına Gidip Diski Analizi Yaptırın. Muayeneden sonra röntgen Çektirin Mutlaka.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuş dişi. Hormon bozukluğu olan erkeklerde renk acı kahve rengine döner ama katman oluşmaz diye biliyorum.

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuş dişi. Hormon bozukluğu olan erkeklerde renk acı kahve rengine döner ama katman oluşmaz diye biliyorum.
Abla emin misin burun deliklerinin etrafı mavi olan erkek olmuyor mu ? Öyle değilse özür dilerim sizi boş yere endişe ettirdim @nnuurr

Üst Alt