• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum halsiz

Beratk0_

Yeni Üye
Kuşum garip sesler çıkartıp kafasını sağa doğru yatırmaya başladı bi süre sonra düzeldi şuan kafesinde dengede duramadığı için bu kutuda duruyor kafasını kenarlara çarpmasın diye havlu koydum ama sürekli uyumak istiyor kuru mama aldım yemek istemiyor dün gece hiç uyumadı suda içmiyor b vitamini koydum içine fakat hareket etmiyor doğru düzgün kutunun etrafında dolanıyor oda 5 dakikada bi konum değişikliği oluyo onun dışı gözünü elime aldığım zaman ve seslendiğim zaman açıyor napabilirim bulunduğum bölgede kuşlardan anlayan bi veteriner yok anlayan yok daha doğrusuyardımcı olun lütfen

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun, kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Beratk0_

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun, kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz
Watch unnamed | Streamable video burda hareket etmiyor dediğim gibi yemekte yemiyor aklımda dün gece hiç uyumadı öğlene doğru uyududa bu yüzdenmi böyle aceba fikri var ama hala tereddüt içindeyim bir şey olacak diye korkuyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Watch unnamed | Streamable video burda hareket etmiyor dediğim gibi yemekte yemiyor aklımda dün gece hiç uyumadı öğlene doğru uyududa bu yüzdenmi böyle aceba fikri var ama hala tereddüt içindeyim bir şey olacak diye korkuyorum
Elle besleme yapmanız lazım acilen kanatlı uzmanı görmesi lazım hem aç, hem ağrısı var 🙏🌸

Beratk0_

Yeni Üye
Elle besleme yapmanız lazım acilen kanatlı uzmanı görmesi lazım hem aç, hem ağrısı var 🙏🌸
Ağzını düzgün açamıyor deniyorum elle beslemeyi sıksam bile yemiyo ve bulunduğum yerde kanatlı uzmanı varmı bilmiyorum bir sürü veteriner aradım fakat anlamıyoruz dendi arabadanda korktuğu için uzun süre sürüş yapmak sıkıntı veterinerlik fakültesini aradık orasıda telefonlarımızı açmadı

Beratk0_

Yeni Üye
Ağzını düzgün açamıyor deniyorum elle beslemeyi sıksam bile yemiyo ve bulunduğum yerde kanatlı uzmanı varmı bilmiyorum bir sürü veteriner aradım fakat anlamıyoruz dendi arabadanda korktuğu için uzun süre sürüş yapmak sıkıntı veterinerlik fakültesini aradık orasıda telefonlarımızı açmadı
Dün gece boyunca açık veteriner aradık

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Şu an elinizde b vitamini varsa bir çay kaşığı suya 2-3 damla damlatıp verin 🙏🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Susuz da kalmış olabilir nefes problemi de olabilir siz veteriner klinikleriyle görüştünüz mü