• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum halsiz

mortsvivants

Eski Forumcu
durumunun cok kotu oldugunu bilseydim dün veterinere götürürdüm ama dün verdigim herseyi yemişti
Başınız sağolsun. Muhtemelen dediğiniz gibi dün değil daha öncesinde de böyleydi. Veterinere götürseniz de ağır ilaçlar verip yollayacaklardı bu noktaya kadar gelmiş kuşa onların da pek bir şey yapacağını sanmıyorum o yüzden bu konuda kendinizi suçlamayın derim. Tekrardan başınız sağolsun, ileride edineceğiniz yeni bir dostunuz için sorularınız olursa mutlaka gelin buradayız.

dnberat

Yeni Üye
Başınız sağolsun. Muhtemelen dediğiniz gibi dün değil daha öncesinde de böyleydi. Veterinere götürseniz de ağır ilaçlar verip yollayacaklardı bu noktaya kadar gelmiş kuşa onların da pek bir şey yapacağını sanmıyorum o yüzden bu konuda kendinizi suçlamayın derim. Tekrardan başınız sağolsun, ileride edineceğiniz yeni bir dostunuz için sorularınız olursa mutlaka gelin buradayız.
gerçekten dünden önce herhangi bir sorunu yoktu en azindan disardan oyle görünüyordu

dnberat

Yeni Üye
teşekkür ederim ama artık evde akvaryumdan başka hayvan bakmayı düşünmüyorum. Gittiği zaman çok üzüyor😔

mortsvivants

Eski Forumcu
teşekkür ederim ama artık evde akvaryumdan başka hayvan bakmayı düşünmüyorum. Gittiği zaman çok üzüyor😔
Çok iyi anlıyorum maalesef bu yüzden siz bilirsiniz. Mert'in dediği gibi saklarlar hastalıklarını ve sahip de deneyimli değilse farketmesi zordur ne yazık ki, tekrardan başınız sağolsun.

Son düzenleme:

dnberat

Yeni Üye
gerçekten inanamıyorum ama dün ağladığım ve çok üzüldüğümü duyunca durumu öğrenen yan komşudan yavru muhabbet kuşu geldi erkek gagası falan siyah ve biraz ishal ishalini nasıl geçirebilirim

dnberat

Yeni Üye
gerçekten inanamıyorum ama dün ağladığım ve çok üzüldüğümü duyunca durumu öğrenen yan komşudan yavru muhabbet kuşu geldi erkek gagası falan siyah ve biraz ishal ishalini nasıl geçirebilirim
normalde istemiyordum ama reddedemedim mecbur buna da alışacağız artık

Mert G.

Eski Forumcu
200 litrede 8 tane japon balığı bakıyorum
Maşallah resimlerini görmek isterim .
Bir videosunu ve dıskısını görelim takviye olarak ne var elinizde :)

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkı resmini görebilir miyiz, bir de miniğin videosunu 🌸☺

dnberat

Yeni Üye
alt kısmı böyle henüz geldiğinden beri dışkı yapmadı halsizliği falan yok henüz tanımadığı için korkuyor ve çırpınıyor sadece bende onu sakin bırakmaya ama yalnız bırakmamaya çalışıyorum

Mert G.

Eski Forumcu
alt kısmı böyle henüz geldiğinden beri dışkı yapmadı halsizliği falan yok henüz tanımadığı için korkuyor ve çırpınıyor sadece bende onu sakin bırakmaya ama yalnız bırakmamaya çalışıyorum
Kafesten çıkarmayın. Kafeste eğitim verin ve bu vitaminleri rutin kullanın.ve küçük daha