• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum halsiz

garthill3

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba 6 aylık erkek kuşum dünden beri çok halsiz sürekli uyuyor dışarı cıkardığımda sürekli elimin arasına kafasını sokup karanlığa girmeye çalışıyor bu neden olabilir acaba havalar birden serinledi ceryanda kalmış vs olabilir mi yoksa farklı bir sorun mudur veterinere götürmeli miyim yardımcı olabilir mi,siniz

kuskafalı

Yeni Üye
Kanatlı veterinerine götürün tabi kuşunuzu en iyi sizbilirsiniz. Halsizlik hastalık belirtisidir imkanınız vsrsa bir kanatlı veterinerine götürün

garthill3

Aktif Üye
Kanatlı veterinerine götürün tabi kuşunuzu en iyi sizbilirsiniz. Halsizlik hastalık belirtisidir imkanınız vsrsa bir kanatlı veterinerine götürün
yani bu saatlerde biraz hareketlenmeye başladı forumda 1-2 konu okudum hava değişimlerinde üşüme olabiliyomuş öyle bir şey diye umuyorum yarın kanatlı veterniere götürücem devam ederse sabaha göre şuan baya hareketlendi gibi inşallah bir şeyi yoktur

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Kuşun streamable üzerinden videosunu paylaşır mısınız? Birde temiz peçete üzerine dışkı fotoğraflarına bakalım.

Halsizlik,uykuma hastalık belirtisi,hava akımı da olabilir başka bir hastalıkta.

garthill3

Aktif Üye
Merhaba. Kuşun streamable üzerinden videosunu paylaşır mısınız? Birde temiz peçete üzerine dışkı fotoğraflarına bakalım.

Halsizlik,uykuma hastalık belirtisi,hava akımı da olabilir başka bir hastalıkta.
merhaba geç gördüm kusura bakmayın dün kendine geldi çok sükür sanırım soğuklardan ceryanda vs kaldı yerini değiştirdim daha sıcak bir ortama koydum şuaan gayet sağlıklı kuşumuz

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
merhaba geç gördüm kusura bakmayın dün kendine geldi çok sükür sanırım soğuklardan ceryanda vs kaldı yerini değiştirdim daha sıcak bir ortama koydum şuaan gayet sağlıklı kuşumuz
Düzelmesine sevindim. 😊

Üst Alt