• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum Halsiz ve Kabarık

cimennnn

Tutkulu
Merhaba kuşum da dün akşamdan beri bir halsizlik var hep uyuma modunda yem yemesi normal hırıltısı yok ama böyle kabarık duruyo

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba cereyanda kalmış olabilir mi? Mümkünse video görebilirmiyiz 👍 iştahı nasıl ve dışkı resmi görelim

cimennnn

Tutkulu
Küsmüş yada strese girmiş olabilir mi? Dün şarkı dinletmis çocuklar ondan beri böyle öyle korkucak bir şarkı da değil youtube da kuşlara uyku saati şarkısı diye bir video yapılmış onu dinlettiler. Bir kaç gündür de ilgilenemedik küsmüş olabilir mi?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Küsmüş olması halsiz yapcagini sanmıyorum. Ve kabarık duruyor. Kabarık durması onları ne kadar sevimli yapsa da. Aslında hastalığın en belirgin tarafı 😕 bana da hava akımına maruz kalmış yada bağışıklığı düşmüş gibi geldi. Dışkı çok bozuk gelmedi. Önce bağışıklığı güçlendirmeniz lazım. Sıcak tutmanız ve multivitamin gervit ve probiyotik entrobac kullanıyor musunuz bilmiyorum ama eğer elinizde yoksa en kısa zamanda temin ediniz. Bu takviyeleri hemen uygulayın. Ama tabi hocalarım belki farklı bir yorumda bulunabilir 🙏🏻

cimennnn

Tutkulu
Küsmüş olması halsiz yapcagini sanmıyorum. Ve kabarık duruyor. Kabarık durması onları ne kadar sevimli yapsa da. Aslında hastalığın en belirgin tarafı 😕 bana da hava akımına maruz kalmış yada bağışıklığı düşmüş gibi geldi. Dışkı çok bozuk gelmedi. Önce bağışıklığı güçlendirmeniz lazım. Sıcak tutmanız ve multivitamin gervit ve probiyotik entrobac kullanıyor musunuz bilmiyorum ama eğer elinizde yoksa en kısa zamanda temin ediniz. Bu takviyeleri hemen uygulayın. Ama tabi hocalarım belki farklı bir yorumda bulunabilir 🙏🏻
Yarın sipariş verip başlatırım teşekkür ederim

Üst Alt