• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum halsiz sürekli uyuyor

cerenavci

Aktif Üye
Muhabbet kuşumun sabaha kadar hiç bişeyi yoktu. Öğleden sonra sürekli uyumaya ve halsizleşmeye başladı dışkısında herhangi bir problem yok sadece sürekli uyuyor ve az yem yiyor ne yapmaliyim

cerenavci

Aktif Üye
merhaba kuşun dışkısı her zaman ki renginde az yediği için dışkılamıyor bile

Hasankuşseven

Aktif Üye
Muhabbet kuşumun sabaha kadar hiç bişeyi yoktu. Öğleden sonra sürekli uyumaya ve halsizleşmeye başladı dışkısında herhangi bir problem yok sadece sürekli uyuyor ve az yem yiyor ne yapmaliyim
kuş hasta olblr veterinere goturmenizi oneririm

Ozan Acet

Yeni Üye
Veteriner hekimine başvurmanız gerekiyor 🙏

Rusalka

Aktif Üye
Dışkısına bakarsak kuşun kursağı boş.
Dal darı verin veya elle normal yemini verin ki karnını doyursun.

cerenavci

Aktif Üye
Merhabalar iyi akşamlar bilgilendirme yapmak istedim kuşumun halsizliği geçti iştahı yerınde ve dışkısı da son derece normal gözüküyor. Fakat ben tedbir amaclı ne yapabilirim öğrenmek istiyorum. Dün ayakları biraz soğuk gibiydi fakat bulunduğu oda soguk degildi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar iyi akşamlar bilgilendirme yapmak istedim kuşumun halsizliği geçti iştahı yerınde ve dışkısı da son derece normal gözüküyor. Fakat ben tedbir amaclı ne yapabilirim öğrenmek istiyorum. Dün ayakları biraz soğuk gibiydi fakat bulunduğu oda soguk degildi
Haftada bir vitamin 2 defa probiyotik verebilirsiniz.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
merhaba apex markasının vitaminlerini kullanıyorum siz ne önerirsiniz... yukarıda dal darı vermem önerildi
Ben kendi kuşlarıma röhnfried ürünleri kullanıyorum. Vitamin olarak gerwit probiyotik olarak eunrobac. Güzel ürünlerdir. Bölünmüş şekilde güvenilir satıcılardan temin edebilirsiniz. Akyol kardesler. Trendyol grpet vs. Gibi

cerenavci

Aktif Üye
Ben kendi kuşlarıma röhnfried ürünleri kullanıyorum. Vitamin olarak gerwit probiyotik olarak eunrobac. Güzel ürünlerdir. Bölünmüş şekilde güvenilir satıcılardan temin edebilirsiniz. Akyol kardesler. Trendyol grpet vs. Gibi
tamamdir cok tesekkür ederim