• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum halsiz kabarık

Ada

Aktif Üye
Dış sıcaklı muhabbet kuşlarında 39 C civarında olmalıdır.Her kuş çeşidinde değişme gösterebililir üst örtmeyi doğru bulmuyorum ortam sıcaklığı çol değişken değil ise ...
Ön tarafı komple açık sadece yanlardan falan soğuk yemesin diye yapıyorum alıştı da açıkçası hani ötmesi falan sorun değil benim için kesinlikle ama üşür diye çok tedirgin oluyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Rica etsem kuşunuzun yeni yapmış bir dışkı resmi görebilir miyim?verilen ilaçları ne sıklıkla veriyorsunuz? ağızdan damla mi ? Avıdear i veteriner mi verdi?

Ada

Aktif Üye
Rica etsem kuşunuzun yeni yapmış bir dışkı resmi görebilir miyim?verilen ilaçları ne sıklıkla veriyorsunuz? ağızdan damla mi ? Avıdear i veteriner mi verdi?
Şehmus bey merhaba. Henüz dışkısını göremedim. Fakat bu sabah sürekli gözlerini kaşıyor. Veteriner ilaç verirken hep gözlerine gelmişti onunla alakalı olabilir mi?

Ada

Aktif Üye
Dışkısı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ada hanım immunex44 alıp suyuna 5 Damla verin haftada iki kez iyi olacak inşallah

Üst Alt