• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum halsiz duruyor

rabia123

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
hapşırma
bugün hareketsiz bir şekilde dakikalarca bu şekilde durdu sanki halsiz gibi geldi bana. halada aynı, normalde çok hareketli bir kuştur, nerdeyse 2 aylık yavru bir muhabbet kuşu.
bir de bugün gereğinden fazla hapşırmış gibi geldi bana omzumdayken sulu bir şekilde hapşurdu.

rabia123

Aktif Üye
Dışkısınıda atar mısınız peçete üstünde ev sıcaklığı nasıl hava değişimi çok oluyor mu
dışkısı bugün bu şekilde idi. isterseniz yarın peçete üstünde atabilirim. hayır hava değişimi çok olmuyor odayı havalandırmak istediğimde kuşu başka bir sıcak odaya koyuyorum, üşümesinden endiselendigim için

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Soğuğa maruz kaldığında genelde böyle yaparlar. Siz güncel dışkısını paylaşın lütfen.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yem yeme durumu nasıl hala halsizlik var mı? dışkısında bi sorun yok soğukalgınlığıda yok.

rabia123

Aktif Üye
Yem yeme durumu nasıl hala halsizlik var mı? dışkısında bi sorun yok soğukalgınlığıda yok.
sabah iyi bir miktarda yediğini düşünüyorum, dünkü halsizlik hali nerdeyse yok gibi şuanlık, bilgiler için çok teşekkür ediyorum

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Düzenli vitamin ve probiyotik verin az az sebze meyve verin havalar soğuk olduğu için kuşların direnci hemen düşüyor.

Üst Alt