• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum garip sesler çıkarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Arkadaş oraya ilacın fotoğrafını atmış. Üzerinde hayvan sağlığında kullanılır yazıyo gormuyomusun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Berk

Paylaşımcı
Ulan gerizekalı kız oraya ilacın fotoğrafını atmış. Üzerinde essek gibi hayvan sağlığında kullanılır yazıyo gormuyomusun
Sen benim dediklerimi anlamıyosun galiba algıda bir problemin mi var ? Yukarda yazdığım sitraks olayını kavrayamadın sanırsam. En kısa zamanda bir veterinere gidip checkup yaptırmanı öneririm😀

Bahar Y.

Müdavim
Yaşın kaç olursa olsun gibi bir cümle kuramayız arada 11 yaş var :)
Hatırladığım kadarıyla benimle aynı yaştaydınız @Berk
Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim hiç hoş değil cümleler, insanların modu her zaman aynı olmayabilir olayın bu duruma gelmesine gerek yoktu

Berk

Paylaşımcı
Yaşın kaç olursa olsun gibi bir cümle kuramayız arada 11 yaş var :)
Hatırladığım kadarıyla benimle aynı yaştaydınız @Berk
Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim hiç hoş değil cümleler, insanların modu her zaman aynı olmayabilir olayın bu duruma gelmesine gerek yoktu
Dostum sana ne oluyo işine baksana

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yapma ya bende insan tedavisi için sanıyordum cok saol hani mesela sitraksı da muhabbet kuşu için kullanabiliyorsun ama eczanede satılıyor ya ???????? Saçma sapan yorum yapmadan önce düşünmenizi tavsiye ederim.
Bu cevap hoş olmamış size yukarda neoteramycn denmiş sizde ısrarla iki defa teramiycn demişsiniz geçmişe dayalı konularınıza baktim önerilenleri yapmayıp kendi bildiğinizi yapmışsınız üstelik yardım isteyip yardımda bulunan tecrübeli arkadaşlari kışkırtacak sözlerde bulunarak konuyu uzatiyorsunuz burada söz konusu savunmak değil fakat mod görevini forumda haketmeyene vermiyoruz @Tuğrul Bey tecrübe sahibi ve hiçbir zaman Efendiligini bozmayan bir kardeşimizdir.. hepimiz burada hayvan sağlığı üzerinde mücadele ediyoruz kuşun hastalıği aviastlik durumda değil öncelik ilaç önerileri hayvan sağlığı için olanlardir bizler önce onları öneririz duruma göre ve aciliyetine göre eczaneden öneririz..bu konuda eleştirinizide gördüm bunu size hiç yakıştıramadım kuşunuz hastaysa ve çok önem veriyorsanız imkanınız varsa önceliğiniz kanatlı uzmanı olsun 👍

Berk

Paylaşımcı
Bu cevap hoş olmamış size yukarda neoteramycn denmiş sizde ısrarla iki defa teramiycn demişsiniz geçmişe dayalı konuklarınıza baktim önerilenleri yapmayıp kendi bildiğinizi yapmışsınız üstelik yardım isteyip yardımda bulunan tecrübeli arkadaşlari kışkırtacak sözlerde bulunarak konuyu uzatiyorsunuz burada söz konusu savunmak değil fakat mod görevini forumda haketmeyene vermiyoruz @Tuğrul Bey tecrübe sahibi ve hiçbir zaman Efendiligini bozmayan bir kardeşimizdir.. hepimiz burada hayvan sağlığı üzerinde mücadele ediyoruz kuşun hastalıği aviastlik durumda değil öncelik ilaç önerileri hayvan sağlığı için olanlardir bizler önce onları öneririz duruma göre ve aciliyetine göre eczaneden öneririz..bu konuda eleştirinizide gördüm bunu size hiç yakıştıramadım kuşunuz hastaysa ve çok önem veriyorsanız imkanınız varsa önceliğiniz kanatlı uzmanı olsun 👍
Ben basit bir soru sordum “ECZANEDE SATILIR MI ?” Kim olursa olsun kimse bana yok biz burda hayvan sağlığından bahsediyoruz farkında mısın gibi ukala bir şekilde cevap veremez rütbesi de gram farketmez ben veteriner hekim değilim tecrübeli bir insanda değilim neo terramycnle terramycnin farkını bilememem normal suç arkadaşdayken sadece eski forumcu diye ona hakvermeniz komik kaldı ki ben imkanlarım doğrultsunda kuşuma her şeyi yapmaya hazırım demişsiniz ya hani “kendi bildiğini okuyo diye” imkanlarım bunu gerektirdiği için yapıyorum.İyi akşamlar

Berk

Paylaşımcı
Burada elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Siz 1 konu takip ediyorsunuz biz günde bin konu herkese her soruya yetişmeye çalışıyoruz. Bazı googlede aratıp ya da azıcık araştırıp görebileceğiniz konuları bile cevaplamaya çalışıyoruz. Bu yoğunluk içinde sitemimiz olabiliyor ancak Tuğrul hocam size gereken cevabı da vermiş uzatmanızın anlamı yok. Burada hepimiz gönüllü olarak insanlara yardım etmeye çalışıyoruz memnun değilseniz bir dahaki sefere bir kanatlı uzmanı ile iletişime geçmeniz daha iyi olur.
Tamam taha tamam anlamamakta ısrarcısınız ben ne diyeyim tamam bütün suç bende herkesten de ozur diliyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bak kardeşim Berk buraya paylaşacağım resimlere iyi bak ve iyi oku saçmalıklarini sen 8 ay içinde tam 6 kuş alıp hepsinde de hastalık konusu açmışsın ve kuşlar kayıp ne oldu sorabilir miyim ? Sen benim müşterim olsaydın sana değil kuş oyuncak bile vermezdim çünkü onlarida bozardin 😬 şimdi canım kardeşim kendin yol alıp git ailemizin içinden çünkü buradaki insanlar herşeyden önce hayvansever ve yardımsever senin gibi başına buyruk hicbisey bilmeyip ve herşeyi biliyorum kafasında sosyapatlarin yeri değil seni bulurum ve tarım il müdürlüğune şikayet ederim hayvanlara eziyetten ceza yersin sana kuş satan petshopda senin nasıl biri olduğunu ya bilmiyor yada paraya bakanlardan hadi koçum sen git başka yerde oyna önceki konularda her konuda etiketedigin şimal kuş şuanki sana ne oluyor dediğin baharidir onunda kalbini kırdın 😔 buna daha çok müsade etmem çünkü sen laftan anlamazsin seni engellemeden sen git

Moderatör tarafında düzenlendi:

EnesGenç

Eski Forumcu
Berk abi yasina hürmeten abi diyorum. Buradaki insanlar veteriner hekim degil kendi tecrübelerini, arastirdiklarini sorunu olanlara yardım ediyorlar Allah razı olsun benim kusumun kursak mantarı vardı yardımlarıyla ve Allahın izniyle mücadeleyi kazandık. Bende başta iyilesecegini inanmıyorum çünkü hangi veterienre gitsem iyileştirilmezsin diyordu. Abilerimin ablalarımın önerisi sonucun da denedim ve hastalığını geçirdim . Sen hiç birini denemeyin buradaki insanları yormaya hakkın kusura bakma yok. Helede insanlara hakaret etmeye hiç hiç hakkın yok. Uzatmayada gerek yok

Berk

Paylaşımcı
Berk abi yasina hürmeten abi diyorum. Buradaki insanlar veteriner hekim degil kendi tecrübelerini, arastirdiklarini sorunu olanlara yardım ediyorlar Allah razı olsun benim kusumun kursak mantarı vardı yardımlarıyla ve Allahın izniyle mücadeleyi kazandık. Bende başta iyilesecegini inanmıyorum çünkü hangi veterienre gitsem iyileştirilmezsin diyordu. Abilerimin ablalarımın önerisi sonucun da denedim ve hastalığını geçirdim . Sen hiç birini denemeyin buradaki insanları yormaya hakkın kusura bakma yok. Helede insanlara hakaret etmeye hiç hiç hakkın yok. Uzatmayada gerek yok
Bakın ben kaç aydır burdayım ne kimseye kötü konustum ne de ukala biçimde cevaplar verdim üsttede belirttiğim gibi tecrübeli değilim o yuzden ilaçların nasıl kullanılacağını nerde bulunacağını bilmiyorum bilmediğim içinde soru soruyorum sorduğum soruya ukala bir bicimde cevap verilirse hani diyorsunuz ya insan her an aynı olmayabilir,sinirlerime hakim olamıyorum. @Şehmus BAKIR demişsin ya kim bilir kaç kuş öldürdün diye ben su ana kdr aldığım kuşları petshopcum tanıdık olduğu için aradığım ozellikleri barındırmayan kuşları gidi başka kuşla değiştirdim.Su ana kdr 2-3 kuş kaybettim kimisi benim hatam kimisi kader bir de sanki hic onem vermiyormusum gibi yazmıssın ya ilk goz ağrım çiçoya yaptığım mezarın fotoğrafını ekledim ben kaç gün mezarın başına gidip ağladım biliyor musun da yorum yapıyorsun neyse allaha emanet olun daha fazla da rahatsız etmem sizi

EnesGenç

Eski Forumcu
Bakın ben kaç aydır burdayım ne kimseye kötü konustum ne de ukala biçimde cevaplar verdim üsttede belirttiğim gibi tecrübeli değilim o yuzden ilaçların nasıl kullanılacağını nerde bulunacağını bilmiyorum bilmediğim içinde soru soruyorum sorduğum soruya ukala bir bicimde cevap verilirse hani diyorsunuz ya insan her an aynı olmayabilir,sinirlerime hakim olamıyorum. @Şehmus BAKIR demişsin ya kim bilir kaç kuş öldürdün diye ben su ana kdr aldığım kuşları petshopcum tanıdık olduğu için aradığım ozellikleri barındırmayan kuşları gidi başka kuşla değiştirdim.Su ana kdr 2-3 kuş kaybettim kimisi benim hatam kimisi kader bir de sanki hic onem vermiyormusum gibi yazmıssın ya ilk goz ağrım çiçoya yaptığım mezarın fotoğrafını ekledim ben kaç gün mezarın başına gidip ağladım biliyor musun da yorum yapıyorsun neyse allaha emanet olun daha fazla da rahatsız etmem sizi
Kişiden kişiye anlayis biçimleri farklı demekki siz beyinden teşhis değilde baska yerlerinizden anlıyorsunuz sanırım. Bundan sonra veteriner hekimlerle konusunuz

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kardeşim mümkünse bizi daha fazla rahatsız etme. Sen büyüğünü küçüğünü bilmiyorsun daha. Benim önerilerim dışında herşeyi yapıp gelip bana ahkam kesiyorsun. Kuşlarla ilgili bir sıkıntın olursa anana babana soyle onlar benimle irtibata geçsin sen değil.

Berk

Paylaşımcı
Kardeşim mümkünse bizi daha fazla rahatsız etme. Sen büyüğünü küçüğünü bilmiyorsun daha. Benim önerilerim dışında herşeyi yapıp gelip bana ahkam kesiyorsun. Kuşlarla ilgili bir sıkıntın olursa anana babana soyle onlar benimle irtibata geçsin sen değil.
Tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt