• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum garip ses çıkarıtyor

omerfarukyigit

Aktif Üye
Anormal görünüşlü tüylerin resimlerini ekler misiniz?
Bu arada sizin anlattığınız kadar küçük anormal tüyler, nefes alırken ses çıkarmaya sebep olmaz. Hala nefes alırken ses çıkarıyor mu? Keyfi, yem yemesi nasıl?
merhaba şuan stresli ve tüy dökümünde banyo yaptırdım ve en son elime alıp videosunu çektiğimden beri stresli nefes alırken gelen ses azaldı şuan kafesinden pek çıkmıyor ama yem yemesinde sorun yok gibi
anormal görünüşlü şey tüy mü bilmiyorum ama sonra çeksem sanki daha iyi gibi hem stresli hemde huysuz şuan ama isterseniz çekeyim

omerfarukyigit

Aktif Üye
bugün baktım arada bir kafasında çıkan şeylerden çıkmış bu tarz ama daha uzunları
1686593206012.png

omerfarukyigit

Aktif Üye
bunu biliyorumda ordaki tüylerini neden kopardı acaba sadece bir noktada böyle kalan yerlerde öyle değil

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
bunu biliyorumda ordaki tüylerini neden kopardı acaba sadece bir noktada böyle kalan yerlerde öyle değil
Anormal görünümlü tüy varsa, canını acıtıyordur ve atmaya çalışmıştır. Yalnız bu tüyün bir resmini görsek iyi olacaktı. Böyle varsayımlar üzerinden tahmin etmeye çalışıyoruz durumu

omerfarukyigit

Aktif Üye
kafasını çok hareket ettiriyor ve bulamıyorum bir daha deneyeceğim
edit: baktımda bulamadım galiba gitmiş aşırı hareketli bulamıyorda olabilirim

Üst Alt