• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum gagasını açıp kapatıyor sorunu ne olabilir

mete23

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Yok
Hastalık Belirti Tarihi
22 Mar 2023
Kullanılan İlaç
Yok
Muhabbet kuşum dişi 5 yaşında. Gagasını yem yedikten sonra, durup dururken açıp kapatıyor. Bunu uzun bir zamandır yapıyor. Karnında sarı bişi vardı hem onun için hemde bunun için veterinere götürmüştüm ama normal demişti. Ben yinede size danışmak istedim video ekliyorum. Farklı bir veterinere mi götüreyim yoksa götürmeme gerek yok mu? Çünkü başka bir rahatsızlığı yok neşesi ve iştahı yerinde hatta baya bi yem yiyor kusma ishallik gibi bişeyi de yok

Ekli dosyalar

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Sıcaktan yapıyor gibi geldi. Benim kuşlarım da sıcakta böyle yapıyor.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum dişi 5 yaşında. Gagasını yem yedikten sonra, durup dururken açıp kapatıyor. Bunu uzun bir zamandır yapıyor. Karnında sarı bişi vardı hem onun için hemde bunun için veterinere götürmüştüm ama normal demişti. Ben yinede size danışmak istedim video ekliyorum. Farklı bir veterinere mi götüreyim yoksa götürmeme gerek yok mu? Çünkü başka bir rahatsızlığı yok neşesi ve iştahı yerinde hatta baya bi yem yiyor kusma ishallik gibi bişeyi de yok
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Kuşunuzun bana sindirimle alakalı bir durum gibi geldi. Grit kum ve probiyotik kullanıyor musunuz.

Üst Alt