• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum forpusun üzerine neden çıkıyor?

Limonbey33

Tutkulu
muhabbet kuşum beş aylık erkek forpus kuşum iki aylık dişi,bir iki gündür erkek olan dişinin üzerine çıkıyor bu kizistigi anlamına mı geliyor ve daha büyüdüklerinde sorun olur mu ne yapmam lazım?şuan çok da iyi arkadaş oldular aslinda

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İkisinin bir arada yaşaması bile ilerde sorun olur çünkü forpuslar asla yanında başka bir tür istemezler 👍

Limonbey33

Tutkulu
Muhabbet varsa çok şans vermiyorum eğer bize sorsaydiniz öncesinde ikisini bir arada tavsiye etmezdik
Instagram'da konuştuğum bikac kişi vardı bebeklikten alistirinca hiçbir sorun yaşamadıklarını söyleyince ben de olelikle forpusu almistim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Instagram'da konuştuğum bikac kişi vardı bebeklikten alistirinca hiçbir sorun yaşamadıklarını söyleyince ben de olelikle forpusu almistim
Ben ona satış politikası diyorum 👍 her iki ırkı Besleyen biri olarak ben önermiyorum çünkü ters karakterler sorun yaşayan çok kişi gördüm tecrübe ettik ayrıca forpus bu ortamda zor eğitilecek eğitilse de hırçın yetişecek.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yani ben de sultan papağanı alacağım, ama evdeki muhabbet kuşum ile farklı odalarda olacaklar. Zaten muhabbet kuşum eşim ve kızım ortamdayken dışarı çıkmak istemeyen, yaşlı bir kuş olduğu için onunla günün belli saatlerinde yalnız ilgileneceğim, ayrı bir odamız olacak onunla 🤩 yeni gelecek sultan papağanı da sürekli oturduğumuz odada bizimle birlikte olacak kızıma ve eşime de alışacak rahat olacak. Belki siz de bundan sonraki süreçte bu şekilde yapabilirsiniz, ikisi ayrı odalarda olursa ikisinin eğitimi de rahat olur, keyifleri de yerinde olur kıskançlık problemine de çözüm olur diye düşünüyorum

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
O hareketsizlik Sultan'ın yaşından ötürü değil cinsinden ötürü show kuşu adı üstünde duruş muhabbet kuşu bıcır bıcır olmasını bekleme yerli kuşlar gibi😃

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
O hareketsizlik Sultan'ın yaşından ötürü değil cinsinden ötürü show kuşu adı üstünde duruş muhabbet kuşu bıcır bıcır olmasını bekleme yerli kuşlar gibi😃
Hocam bıcır bıcır olmasını beklemiyorum ama iki üç hafta öncesine kadar daha hareketliydi, en azından dışarı çıkarmak için kafese gittiğimde geliyordu kendi isteğiyle, omzumda duruyordu öylece. Şimdi zorla çıkarıyorum sanki beni rahat bırak der gibi bağırıp kaçıyor, çıkarsam da direk geri gidiyor sanırım kafesini benden daha çok seviyor 😂