• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşum Elma ve yumurta rendesi yer mi

Sophie55

Yeni Üye
Evde kendi maması var kuşumun ama yemiyor ve aç bende ona elma ve yumurta rendesi yapsam zararlı olur mu? Yumurtanın beyazını kullanıyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Aç olduğunu nasıl anladınız? Halsiz mi? Kuşunuzun videosunu ve dışkı fotoğrafını atar mısınız?

İkisini karıştırıp verebilirsiniz. Yalnız elmanın çekirdeğine dikkat edin. Kuşlar için zararlıdır.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yumurta havuç kırmızı pancar gibi şeyleri mamaya karıştırın yer

Sophie55

Yeni Üye
Merhaba. Aç olduğunu nasıl anladınız? Halsiz mi? Kuşunuzun videosunu ve dışkı fotoğrafını atar mısınız?

İkisini karıştırıp verebilirsiniz. Yalnız elmanın çekirdeğine dikkat edin. Kuşlar için zararlıdır.
Bir soru sormuştum orada beni kuş aç kalmış diye uyardılar bende acele bir şekilde bu soruyu sordum... Ve kuşum çok halsiz ve diğer sorun kuş dışkı yapmıyor

Sophie55

Yeni Üye
Bu arada kuşum ağzını açmıyor ne yapabilirim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Diğer konularınızı okudum sonradan. Önceliğiniz kursağını doyurmak olmalıydı. Kursak dolu olunca hastalığa karşı bir nebze daha dirençli olur.

Başınız sağ olsun. 🥲

Sophie55

Yeni Üye
Diğer konularınızı okudum sonradan. Önceliğiniz kursağını doyurmak olmalıydı. Kursak dolu olunca hastalığa karşı bir nebze daha dirençli olur.

Başınız sağ olsun. 🥲
Çok teşekkür ediyorum. Sanırım bir daha hayvan beslersem her şeyini tam almalıyım onu öğrendim :'(