S Sophie55 Yeni Üye Katılım 10 Eyl 2022 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 20 11 Eyl 2022 #1 Evde kendi maması var kuşumun ama yemiyor ve aç bende ona elma ve yumurta rendesi yapsam zararlı olur mu? Yumurtanın beyazını kullanıyorum
Evde kendi maması var kuşumun ama yemiyor ve aç bende ona elma ve yumurta rendesi yapsam zararlı olur mu? Yumurtanın beyazını kullanıyorum
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,487 Tepkime puanı 9,710 Puanları 113 11 Eyl 2022 #2 Merhaba. Aç olduğunu nasıl anladınız? Halsiz mi? Kuşunuzun videosunu ve dışkı fotoğrafını atar mısınız? İkisini karıştırıp verebilirsiniz. Yalnız elmanın çekirdeğine dikkat edin. Kuşlar için zararlıdır.
Merhaba. Aç olduğunu nasıl anladınız? Halsiz mi? Kuşunuzun videosunu ve dışkı fotoğrafını atar mısınız? İkisini karıştırıp verebilirsiniz. Yalnız elmanın çekirdeğine dikkat edin. Kuşlar için zararlıdır.
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 11 Eyl 2022 #3 Yumurta havuç kırmızı pancar gibi şeyleri mamaya karıştırın yer
S Sophie55 Yeni Üye Katılım 10 Eyl 2022 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 20 11 Eyl 2022 #4 BulutFıstık' Alıntı: Merhaba. Aç olduğunu nasıl anladınız? Halsiz mi? Kuşunuzun videosunu ve dışkı fotoğrafını atar mısınız? İkisini karıştırıp verebilirsiniz. Yalnız elmanın çekirdeğine dikkat edin. Kuşlar için zararlıdır. Genişletmek için tıkla ... Bir soru sormuştum orada beni kuş aç kalmış diye uyardılar bende acele bir şekilde bu soruyu sordum... Ve kuşum çok halsiz ve diğer sorun kuş dışkı yapmıyor
BulutFıstık' Alıntı: Merhaba. Aç olduğunu nasıl anladınız? Halsiz mi? Kuşunuzun videosunu ve dışkı fotoğrafını atar mısınız? İkisini karıştırıp verebilirsiniz. Yalnız elmanın çekirdeğine dikkat edin. Kuşlar için zararlıdır. Genişletmek için tıkla ... Bir soru sormuştum orada beni kuş aç kalmış diye uyardılar bende acele bir şekilde bu soruyu sordum... Ve kuşum çok halsiz ve diğer sorun kuş dışkı yapmıyor
S Sophie55 Yeni Üye Katılım 10 Eyl 2022 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 20 11 Eyl 2022 #5 BulutFıstık' Alıntı: Merhaba. Aç olduğunu nasıl anladınız? Halsiz mi? Kuşunuzun videosunu ve dışkı fotoğrafını atar mısınız? İkisini karıştırıp verebilirsiniz. Yalnız elmanın çekirdeğine dikkat edin. Kuşlar için zararlıdır. Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com
BulutFıstık' Alıntı: Merhaba. Aç olduğunu nasıl anladınız? Halsiz mi? Kuşunuzun videosunu ve dışkı fotoğrafını atar mısınız? İkisini karıştırıp verebilirsiniz. Yalnız elmanın çekirdeğine dikkat edin. Kuşlar için zararlıdır. Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com
S Sophie55 Yeni Üye Katılım 10 Eyl 2022 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 20 11 Eyl 2022 #6 Bu arada kuşum ağzını açmıyor ne yapabilirim
S Sophie55 Yeni Üye Katılım 10 Eyl 2022 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 20 11 Eyl 2022 #7 Kuşum öldü..
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,487 Tepkime puanı 9,710 Puanları 113 11 Eyl 2022 #8 Diğer konularınızı okudum sonradan. Önceliğiniz kursağını doyurmak olmalıydı. Kursak dolu olunca hastalığa karşı bir nebze daha dirençli olur. Başınız sağ olsun. 🥲
Diğer konularınızı okudum sonradan. Önceliğiniz kursağını doyurmak olmalıydı. Kursak dolu olunca hastalığa karşı bir nebze daha dirençli olur. Başınız sağ olsun. 🥲
S Sophie55 Yeni Üye Katılım 10 Eyl 2022 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 20 11 Eyl 2022 #9 BulutFıstık' Alıntı: Diğer konularınızı okudum sonradan. Önceliğiniz kursağını doyurmak olmalıydı. Kursak dolu olunca hastalığa karşı bir nebze daha dirençli olur. Başınız sağ olsun. 🥲 Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ediyorum. Sanırım bir daha hayvan beslersem her şeyini tam almalıyım onu öğrendim :'(
BulutFıstık' Alıntı: Diğer konularınızı okudum sonradan. Önceliğiniz kursağını doyurmak olmalıydı. Kursak dolu olunca hastalığa karşı bir nebze daha dirençli olur. Başınız sağ olsun. 🥲 Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ediyorum. Sanırım bir daha hayvan beslersem her şeyini tam almalıyım onu öğrendim :'(