• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum elimden korkuyor

Efe K

Paylaşımcı
5 aylık lutino erkek aldım elime azıcık alıştırdım korkuyor ama hala ben asıl ele alıştırırım bide 1 buçuk yaşında dişi muhabbet kuşu aldım damızlık diye kızgınlıktaymış hayvanı bizim kuşlarla salıyom 2 erkek 2 dişi yani 4 kuş oluyo onlarla salıyom hayvan iyi uçamıyo çıkarıyom dışarı kafese fln konuyo uçurtuyorum yine biyerlere konuyo hayvanların yanına konmuyo ben uçurunca konuyo ama bişey yapmıyo ben bunun iyi uçması ve öbür muhabbetlerle oyun oynaması için napmam lazım

Merhaba
Ele alışması için-onunla sohbet edin,ilgi gösterin,elinizle korkutmadan yem verebilirsiniz,ani hareketlerden,yüksek seslerden kaçın.
Bu yazdıklarınızı tam anlamadım ama
Yebi sahiplendiginiz muhabbet kusunu diger muhabbet kusunuzun kafesine hemen mi saldınız?

Efe K

Paylaşımcı
Merhaba
Ele alışması için-onunla sohbet edin,ilgi gösterin,elinizle korkutmadan yem verebilirsiniz,ani hareketlerden,yüksek seslerden kaçın.
Bu yazdıklarınızı tam anlamadım ama
Yebi sahiplendiginiz muhabbet kusunu diger muhabbet kusunuzun kafesine hemen mi saldınız?
2 hafta fln oldu alalı hiç çıkarmadım 2 gündür çıkarıyorum

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Elinizden daldarı meyve falan yedirin h parmağa alıştırın avuç içinizle tutmayın sadece parmakta durmayı öğretin yakın zamanda alışır

Grpet

Müdavim
Üretici
benim biri 4-5 yaslarında tüy hastası biri 14 yasında yaslı sultan papağanlarım var 2 side elimden nefret ediyorlardı ben her yanlarından gectiğimde sırtını yada kafasını öpe öpe alıstılar artık eldende korkmuyorlar yanlarından ne zaman geçsem 2 side kafasını hemen uzatıyorlar sizde deneyin

Üst Alt