• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum eğilerek uyuyor

Melisa41

Tutkulu
IMG_20220921_231834.jpgIMG_20220921_231547.jpg
Muhabbet kuşum eğilerek uyuyor resimdeki lerden daha fazla eğildiği oluyor fazla uyuyor sanki daha 50 günlük olduğu için bu şekilde davranıyor diye düşündüm ama bir yandan korktum birde videodaki gibi davranabiliyor neden olabilir aşağıya inip kemiriyor arada kafes kenarını Streamable Video

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 32799Ekli dosyayı görüntüle 32800
Muhabbet kuşum eğilerek uyuyor resimdeki lerden daha fazla eğildiği oluyor fazla uyuyor sanki daha 50 günlük olduğu için bu şekilde davranıyor diye düşündüm ama bir yandan korktum birde videodaki gibi davranabiliyor neden olabilir aşağıya inip kemiriyor arada kafes kenarını Streamable Video
Aynı şeyi düşünüyordum siz bunu yazarken 😁 Bende de 40-50 günlük bi yavru var eve geleli 3 gün oldu ve hep böyle aşağıya bakarak uyuyordu. Az önce baktım kafayı sırta gömerek uyumuş sanırım güvende hissetmeye başladı. Videodaki hareketleri de dışarı çıkmak istiyor olarak yorumladım.

Melisa41

Tutkulu
Aynı şeyi düşünüyordum siz bunu yazarken 😁 Bende de 40-50 günlük bi yavru var eve geleli 3 gün oldu ve hep böyle aşağıya bakarak uyuyordu. Az önce baktım kafayı sırta gömerek uyumuş sanırım güvende hissetmeye başladı. Videodaki hareketleri de dışarı çıkmak istiyor olarak yorumladım.
Ben cuma günü almıştım inşallah güvende hissettiği için yapıyordur biran hasta mı diye düşündüm sizin kusta çok uyuyor mu acaba kafesin altına inip kemirdigi oluyor mu

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Uyku için belki yavru olduğu için o şekilde uyuyordur tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorumda bulunur. Ama videodaki görüntüye çok aşinayım oğlum Pamuk kafesten çıkmak için hep o hareketleri yapıyor tellere çıkıp akrobatik hareketler de bulunuyor 🙂

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bizimkiler de öyleydi. Yakında kafasını arkaya alarak uyuyacak. :)

Melisa41

Tutkulu
Anladım teşekkür ederim hepinize 😊 peki fazla uyuması normal mi

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben cuma günü almıştım inşallah güvende hissettiği için yapıyordur biran hasta mı diye düşündüm sizin kusta çok uyuyor mu acaba kafesin altına inip kemirdigi oluyor mu
Evet çok uyuyor ve az yiyor, o normal hem küçük hem yeni geldiği için. Benimki bugüne kadar öyle heykel gibi duruyordu ama bugün telleri kemirmeye başladı 😁

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu aylarda böyleler, benim yavrularımdan iki tanesi bir olup kafesin çekmecesini ittirip kaçıyorlardı 🤣 çok zekiler ayrıca şu an yemliğe girmek isteyebilir, yarasa gibi bile uyuyabilir tepetaklak, her tür saçmalık bu şapşiklerde 😂

Melisa41

Tutkulu
Evet çok uyuyor ve az yiyor, o normal hem küçük hem yeni geldiği için. Benimki bugüne kadar öyle heykel gibi duruyordu ama bugün telleri kemirmeye başladı 😁
Benim ki baya yiyiyor bir dal darini denemedi bende diğer kuşunun yanına koydum eğitim veriyorum hocaların dediği gibi bulut naparsa onu yapiyor 🤣

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Benim ki baya yiyiyor bir dal darini denemedi bende diğer kuşunun yanına koydum eğitim veriyorum hocaların dediği gibi bulut naparsa onu yapiyor 🤣
Ben hala farklı odalarda tutuyorum sadece bana odaklansın da alışsın diye ama bugün 1-2 saatliğine erkeğin olduğu odaya getirdim, iyi ki de getirmişim açıldı kızcağız 😁 hareketlendi, parmağıma gelmeye başladı odasına döndükten sonra da.

Melisa41

Tutkulu
Ben hala farklı odalarda tutuyorum sadece bana odaklansın da alışsın diye ama bugün 1-2 saatliğine erkeğin olduğu odaya getirdim, iyi ki de getirmişim açıldı kızcağız 😁 hareketlendi, parmağıma gelmeye başladı odasına döndükten sonra da.
Bende ayrı odalara koymuştum elime geliyor küçük olan ama bulutu görmeyince yemeden içmeden kesiliyor 🤣 sizin dediğiniz gibi açılıyor erkeğin yanına gidince birbirlerini çok sevdiler 😊