• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum düzgün nefes alamıyor!

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bugün antibiyotiğin kaçıncı günü. Hava keseleri sıkıntılı. Yani ileri derecede solunumda problem olduğunu görüyorum. Burnuna kekik spreyi ile fısfıs yapın. Kullandığınız antibiyotiğin etken maddesi önemli. Tedaviyi yedi güne tamamlayın. Çünkü antibiyotik hemen etkisini göstermez. Yedinci günden sonra şikayetler devam edecek mi. Gittiğiniz hekim kanatlılardan anlıyor mu bilmiyorum ama benim size tavsiyem yavrunun durumu iyi değil. Konumunuz Kocaeli görünüyor imkanınız varsa İstanbul'da kanatlı uzmana götürmenizi tavsiye ederim. Hatta Şehmus bey bile bu konuda size yardımcı olur.

cigulittin

Yeni Üye
Bugün antibiyotiğin kaçıncı günü. Hava keseleri sıkıntılı. Yani ileri derecede solunumda problem olduğunu görüyorum. Burnuna kekik spreyi ile fısfıs yapın. Kullandığınız antibiyotiğin etken maddesi önemli. Tedaviyi yedi güne tamamlayın. Çünkü antibiyotik hemen etkisini göstermez. Yedinci günden sonra şikayetler devam edecek mi. Gittiğiniz hekim kanatlılardan anlıyor mu bilmiyorum ama benim size tavsiyem yavrunun durumu iyi değil. Konumunuz Kocaeli görünüyor imkanınız varsa İstanbul'da kanatlı uzmana götürmenizi tavsiye ederim. Hatta Şehmus bey bile bu konuda size yardımcı olur.
bugün 5. gunu ve hicbi etkisi gozukmedigi icin sadece bi damla damlaticaktim damlatmasaydim keske hala ayni durumda, simdi oekik spreyini denicem yarin da veterinere goturucem. evet konum kocaeli ama istanbula goturemem araba yok, goturecegim veteriner ise yaramazsa biraz daha uzakta bi veteriner var oraya gotururum

cigulittin

Yeni Üye
kekik spreyi sıktığım anda nefesi kesildi düştü ve öldü

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
kekik spreyi sıktığım anda nefesi kesildi düştü ve öldü
Çok üzüldüm. 😔 Ağzına damlatmadan önce bu şekilde değilse ciğerlere kaçtı o zaman yada siz yanında olduğunuz için daha iyi bilirsiniz. Başınız sağolsun 😔 🙏🏻

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Şimdi attığınız en baştaki videonuza tekrardan baktım. Ve son videoyla aynı. Siz müsterih olun ciğerlere kaçırmamışsınız. Çünkü değişen hiçbir şey olmamış antibiyotik hiçbir işe yaramamış. 😔 Başınız sağolsun tekrardan 🙏🏻

cigulittin

Yeni Üye
Şimdi attığınız en baştaki videonuza tekrardan baktım. Ve son videoyla aynı. Siz müsterih olun ciğerlere kaçırmamışsınız. Çünkü değişen hiçbir şey olmamış antibiyotik hiçbir işe yaramamış. 😔 Başınız sağolsun tekrardan 🙏🏻
tam yeni probiyotiği gelmişti pazartesiden itibaren ona mamalar yapip vericektim, bize geldiginde zaten yetiskindi tam yasini bilmiyorum ama 3 senedir bizimleydi bebek gibi baktim ona ama yeterli olmadi, ölürken bile sirinlik yapti bana tatli sesler cikardi 😔😔😔 ellerimde öldü 😢

cigulittin

Yeni Üye
keske damlatmasaydim agzina durumunu iyice kotulestirdi 😔😔 zaten duzelmemisti ama veterinere goturucektim pazartesi belki o zaman yasardi

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Türkiye'de maalesef kanatlı uzman sayılı diyebilirim. Genelde kedi köpek üzerine. Ve inanın bazen yanlış teşhis yada çok alakasız ilaçlar veriliyor. Forumlar iyiki var ama bazen bizimde tavsiyelerimiz yetersiz kalıyor iş o zaman kanatlı uzmana düşüyor. Dediğim gibi kendinizi suçlamayın çünkü antibiyotiğin etkisi hiç olmamış. Siz elinizden geleni yaptınız. Diğer yavrunuza Allah sağlık sıhhat versin 🙏🏻 🌸

cigulittin

Yeni Üye
Türkiye'de maalesef kanatlı uzman sayılı diyebilirim. Genelde kedi köpek üzerine. Ve inanın bazen yanlış teşhis yada çok alakasız ilaçlar veriliyor. Forumlar iyiki var ama bazen bizimde tavsiyelerimiz yetersiz kalıyor iş o zaman kanatlı uzmana düşüyor. Dediğim gibi kendinizi suçlamayın çünkü antibiyotiğin etkisi hiç olmamış. Siz elinizden geleni yaptınız. Diğer yavrunuza Allah sağlık sıhhat versin 🙏🏻 🌸
dogru soyluyosunuz, cok tesekkurler yardimlariniz icin, en azindan artik aci cekmiyor yavrum, yapacak bir sey yok artik 😔🙏🏻

suyu içmesine rağmen hiç azalma olmadığı için ağızdan bir damla veteriner tarifindeki gibi damlattım. ama böyle oldu burnunda da su var napıcam buhar tuttum gecmedi tuzlu sulu kulak pamugu dokundurdum gecmedi @Aslı Ö. @Şehmus BAKIR acil bakar misiniz

videosu!
hocam durum ciddi gözüküyor. bir profesyonele başvurun ve birkaç günlüğüne bence ona verin kuşu ilgilensin. Ameliyat felan sakın yaptırmayın ameliyatta çarpıntıdan dolayı yüzde 80 ölüyor.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Keşke kedi ve köpeğe de düzgün baksalar içim yanmayacak...

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun. Allah Size Sabır Versin 🥺 Yavrunuz İçin de Elinizden Geleni Yaptınız.

ebrulibenn

Aktif Üye
Bugün veterinere gittim solunum sorunu olduğunu söyledi ve 1 hafta kullanacağım bir antibiyotik verdi. İki günde bir suyunu değiştirip 8 damla kadar suyuna katacağım. Suyu içmezse ağızdan her gün 2 3 damla damlatacağım. Bir öneriniz var mı ekstra, başka yapmam gereken neler var? Çünkü veteriner başka bir şey söylemedi. ve hem sudan hem de ağızdan alırsa antibiyotiği fazla gelir mi?
Benim 2 yıllık baktığım kusumda öldü bu sebepten ama biz anlamadık yavaş yavaş almış son zamanlar farkettik iş işten geçmişti öleceği günden önce nefes almakta zorluk çekti sesi çok çok kısılmıştı su içip yem yiyemez hale gelmişti o gün sabahına öldü maalesef kekik suyu yaptık ama fayda etmedi maalesef sabahına ölmeseydi bi kuşçuya götürücektik burnuna kekik suyu bile damlattik ise yaramadı lütfen sizde önlemini şimdiden alın umarım iyileşir kuşunuz 🥺🙏 geçmiş olsun

cigulittin

Yeni Üye
Başınız sağolsun benimkide tam bu sebepten sabahına düşüp öldü bizde suyuna ve burnuna kekik suyu yapmıştık bi fayda etmedi 🙏🥺 çok üzüldüm
sizin de başınız sağ olsun 😢😢 o anları hiç gözümün önünden gitmiyor, ölmeden önce bile bana şirinlik yapıyordu ama sonra birden yıkıldı elimden düştü o kadar ağladım ki ölme diye kalp masajı vs her şeyi denedim ama başaramadım 😔😔 zamanla daha iyi hissedeceğiz

Üst Alt