M mr.birkan Yeni Üye Katılım 24 Eki 2025 Mesajlar 4 Tepkime puanı 2 Puanları 3 30 Kas 2025 #1 Muhabbet kusu 1 yaşinda cok durgun hareketsiz dişi yemesinde icmesinde problem yok ama diskisinda problem var gibi
Muhabbet kusu 1 yaşinda cok durgun hareketsiz dişi yemesinde icmesinde problem yok ama diskisinda problem var gibi
Tarık T. Eski Forumcu Moderator Uzman Mentor Teknik Ekip Kıdemli Üye Katılım 4 Haz 2023 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 5,150 Puanları 113 30 Kas 2025 #2 @Demet bükay
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,161 Puanları 113 1 Ara 2025 #3 mr.birkan' Alıntı: Muhabbet kusu 1 yaşinda cok durgun hareketsiz dişi yemesinde icmesinde problem yok ama diskisinda problem var gibi Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun Yemini yemiyor dikkat edin açlık dışkısı yapmış Kızıldarı aspur yulaf verin Kuşunuzun yemini değiştirin
mr.birkan' Alıntı: Muhabbet kusu 1 yaşinda cok durgun hareketsiz dişi yemesinde icmesinde problem yok ama diskisinda problem var gibi Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun Yemini yemiyor dikkat edin açlık dışkısı yapmış Kızıldarı aspur yulaf verin Kuşunuzun yemini değiştirin
Aslı Ö. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 9,413 Tepkime puanı 14,436 Puanları 113 1 Ara 2025 #4 Merhaba kuş yemini yemiş fakat kuşta ya böbreklerde sorun yada dışkıda mantar var. Dışkılar ne zamandır bu şekilde. Ve gün içinde su tüketimi fazla oluyor mu dikkat ettiniz mi.
Merhaba kuş yemini yemiş fakat kuşta ya böbreklerde sorun yada dışkıda mantar var. Dışkılar ne zamandır bu şekilde. Ve gün içinde su tüketimi fazla oluyor mu dikkat ettiniz mi.
M mr.birkan Yeni Üye Katılım 24 Eki 2025 Mesajlar 4 Tepkime puanı 2 Puanları 3 1 Ara 2025 #5 Simdi ayri ayri seyler soylemissiniz bobreklerdemi sorun yoksa yemek mi yemiyor elle kontrol ediyorum dun şiringayla besleme yaptim
Simdi ayri ayri seyler soylemissiniz bobreklerdemi sorun yoksa yemek mi yemiyor elle kontrol ediyorum dun şiringayla besleme yaptim
Aslı Ö. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 9,413 Tepkime puanı 14,436 Puanları 113 1 Ara 2025 #6 mr.birkan' Alıntı: Simdi ayri ayri seyler soylemissiniz bobreklerdemi sorun yoksa yemek mi yemiyor elle kontrol ediyorum dun şiringayla besleme yaptim Genişletmek için tıkla ... Kuşta sıvı kaybı fazla. Yeşil kısmı var fakat etrafında çok su mevcut.
mr.birkan' Alıntı: Simdi ayri ayri seyler soylemissiniz bobreklerdemi sorun yoksa yemek mi yemiyor elle kontrol ediyorum dun şiringayla besleme yaptim Genişletmek için tıkla ... Kuşta sıvı kaybı fazla. Yeşil kısmı var fakat etrafında çok su mevcut.