Merhaba, kusum 10 aylik erkek. 2 ay kadar once kafasini asagiya egmeye basladi sebepsiz yere. Cok onemsemedik insanlari izliyor falan sandim. Kafesinde olmadigi esnada yuksek bir yerde uyurken dengesini kaybetti ve yere duserken can havli ile ucmaya calisti kendini duvara vurdu. Sonra panik yapti tekrar vurdu. 8 aydir ayni odada kaliyor. Odanin her yerini biliyor. Korktu heralde bir daha olmaz dedim ama 2-3 kez daha vurdu duvara. Cok saglikli bir kustu. Kakasi normal, yemesi icmesi normal. Vetenire goturdum kan tahlilinden mr a kadar her seyi yaptilar. Sonuclar temiz cikti. Antibiotic ve bir ilac daha verdi kaslar icin dedi. Ben ilave kalsiyum ve b vitamini takviyesi yapiyorum. Onun icin ozel isik aldim. D vitaminini ondan aliyormus. Ilaclara ragmen duzelmedi. Ucamiyor cunku dermani yok , yururken dengede duramiyor ama ayaklarinda kuvvet var cunku parmagimi tutunca birakmiyor ayaklriyla. Konusmuyor artik. Sanki son gunlerini yasiyor gibi. Surekli uyandigi icin problemleri yuzunden uykusunu alamiyor 24 saat uyku halinde. Gozlerini bile tam kapatamiyor gibi hissediyorum. Her seyi yaptim surekli elimle yem, su veriyorum , butun zamanimi onunla geciriyorum belki anlar hayata tutunur diye . Cok uzuluyorum care bulamadim. Bilen birisi yardimci olabilir mi? Tesekkur ederim.