Y Yeşo Yeni Üye Katılım 5 Mar 2026 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 5 Mar 2026 #1 Muhabbet kuşum daralıyor gibi ses çıkarıyor. Aynı daralmış bir insan gibi hıhıhı diye çıkıyor sesi , beni görünce daha çok ötmeye başlıyor.
Muhabbet kuşum daralıyor gibi ses çıkarıyor. Aynı daralmış bir insan gibi hıhıhı diye çıkıyor sesi , beni görünce daha çok ötmeye başlıyor.
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,704 Tepkime puanı 33,831 Puanları 113 5 Mar 2026 #2 Yeşo' Alıntı: Muhabbet kuşum daralıyor gibi ses çıkarıyor. Aynı daralmış bir insan gibi hıhıhı diye çıkıyor sesi , beni görünce daha çok ötmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen
Yeşo' Alıntı: Muhabbet kuşum daralıyor gibi ses çıkarıyor. Aynı daralmış bir insan gibi hıhıhı diye çıkıyor sesi , beni görünce daha çok ötmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen
Y Yeşo Yeni Üye Katılım 5 Mar 2026 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 6 Mar 2026 #3 Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com
Hamdi Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 4 Kas 2025 Mesajlar 1,450 Tepkime puanı 1,454 Puanları 113 6 Mar 2026 #4 Yeşo' Alıntı: Nasıl yapılıyor yapamadım. Bu sayfadan direkt yüklenmedi bide Genişletmek için tıkla ... O siteye çektiğiniz videoyu durumu anlatacak gösterecek olan videoyu yükleyin sonra çıkan linki buraya atın.
Yeşo' Alıntı: Nasıl yapılıyor yapamadım. Bu sayfadan direkt yüklenmedi bide Genişletmek için tıkla ... O siteye çektiğiniz videoyu durumu anlatacak gösterecek olan videoyu yükleyin sonra çıkan linki buraya atın.
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,704 Tepkime puanı 33,831 Puanları 113 6 Mar 2026 #5 Yeşo' Alıntı: Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Merhaba kuşunuz kızgınlık döneminde bir dişi Ağrısı var, yumurta da olabilir, veteriner hekim görmeli rontgen çekilmeli
Yeşo' Alıntı: Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Merhaba kuşunuz kızgınlık döneminde bir dişi Ağrısı var, yumurta da olabilir, veteriner hekim görmeli rontgen çekilmeli
Y Yeşo Yeni Üye Katılım 5 Mar 2026 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 8 Mar 2026 #6 Merhaba veteriner solunum yolunda sıkıntı olduğunu söyledi. Baytirl verdi onu kullanmaya başladık. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Merhaba veteriner solunum yolunda sıkıntı olduğunu söyledi. Baytirl verdi onu kullanmaya başladık. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Y Yeşo Yeni Üye Katılım 5 Mar 2026 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 8 Mar 2026 #7 Demet bükay' Alıntı: Merhaba kuşunuz kızgınlık döneminde bir dişi Ağrısı var, yumurta da olabilir, veteriner hekim görmeli rontgen çekilmeli Genişletmek için tıkla ... Merhaba veteriner solunum yolunda sıkıntı olduğunu söyledi. Baytirl verdi onu kullanmaya başladık. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Demet bükay' Alıntı: Merhaba kuşunuz kızgınlık döneminde bir dişi Ağrısı var, yumurta da olabilir, veteriner hekim görmeli rontgen çekilmeli Genişletmek için tıkla ... Merhaba veteriner solunum yolunda sıkıntı olduğunu söyledi. Baytirl verdi onu kullanmaya başladık. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,704 Tepkime puanı 33,831 Puanları 113 9 Mar 2026 #8 Yeşo' Alıntı: Merhaba veteriner solunum yolunda sıkıntı olduğunu söyledi. Baytirl verdi onu kullanmaya başladık. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Genişletmek için tıkla ... Rica ederim geçmiş olsun Kanatlı uzmanı mı veteriner hekim Baytril çok ağırdır yanetkileri çoktur Rontgen çektimi
Yeşo' Alıntı: Merhaba veteriner solunum yolunda sıkıntı olduğunu söyledi. Baytirl verdi onu kullanmaya başladık. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Genişletmek için tıkla ... Rica ederim geçmiş olsun Kanatlı uzmanı mı veteriner hekim Baytril çok ağırdır yanetkileri çoktur Rontgen çektimi