• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum da görme sorunu olabilir mi?

zgrbnnr

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Uçarken nefes nefese kalıyor
Kullanılan İlaç
Yok
Merhaba,
Geçen hafta muhabbet kuşumuza bir eş aldık, yeni kuşumuz geleli 1 hafta oldu ve 5 aylık, 1 haftadır evimize alışamadı ve her havasında cama çarpıyor, diğer kuşumuz da hiç bu sorun olmadı ve camın önüne rahatlıkla konabiliyor. Görme sorunu olabilir mi diye düşündüm ama yemliğinin, suyunun ya da kafesinin yolunu rahatlıkla bulabiliyor. Her çama çarptığında içim gidiyor. Ne yapmalıyım sizce?

Selin

Paylaşımcı
Salma konusunda acele etmişsiniz 1-2 hafta evi tanıması için vakit veriN
Taha Bey'e katiliyorum evi tam anlamıyla tanıması alışması 2 3 haftayı bulur ek olarak kuşu dışarı çıkardığınız zaman camlarınızın önünü perdesiz bırakmayın mutlaka çarpıyorlar çünkü

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba,
Geçen hafta muhabbet kuşumuza bir eş aldık, yeni kuşumuz geleli 1 hafta oldu ve 5 aylık, 1 haftadır evimize alışamadı ve her havasında cama çarpıyor, diğer kuşumuz da hiç bu sorun olmadı ve camın önüne rahatlıkla konabiliyor. Görme sorunu olabilir mi diye düşündüm ama yemliğinin, suyunun ya da kafesinin yolunu rahatlıkla bulabiliyor. Her çama çarptığında içim gidiyor. Ne yapmalıyım sizce?
Kuslari saldiginizda cami tül ile kapatın. Şiddetli bir çarpma ölüme sebep olabiir

Üst Alt