• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum çok tüy döküyor

Rbsilke

Aktif Üye
Kullanılan İlaç
Biolive b vitamini
Arkadaşlar muhabbet kuşum 5 aydır tüy döküm zamanında. Bu süreçte vitamin takviyesi yaptım ama tüy dökülmesi daha da artınca ara verdim. Özelikle kafa ve göz çevresinde yoğun bir dökülme var. Aldığımız kuşçu kuşun suyuna bir çay kaşığının ucuyla pekmez karıştırın dedi. Ben pek emin değilim, sonuçta pekmez çok sakarlı ve kuşuma zarar verir diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ekli dosyayı görüntüle 40838

Nur Y.

Paylaşımcı
Bu tarz konularda kullandığınız vitaminin markası çok önemli piyasadaki çoğu marka maalesef ki faydasız. Bence mamaistten gerekli takviyeleri alın. Şehmus hocamız bu konuda size yardımcı olacaktır. Çok geçmiş olsun 🙏

Rbsilke

Aktif Üye
Bu tarz konularda kullandığınız vitaminin markası çok önemli piyasadaki çoğu marka maalesef ki faydasız. Bence mamaistten gerekli takviyeleri alın. Şehmus hocamız bu konuda size yardımcı olacaktır. Çok geçmiş olsun 🙏
Yardımınız için teşekkürler.

yusufsoylu

Aktif Üye
Açtığım konuya bi göz atarmisiniz