• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum cok sakin

Limontane

Yeni Üye
Muhabbet kuşum sabah 7 gibi her gün bağırır herkesi uyandırırdı.iki gündür çok sakin ve sessiz.
Havalardan olabilir mi? Ishali vs yok

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Muhabbet kuşum sabah 7 gibi her gün bağırır herkesi uyandırırdı.iki gündür çok sakin ve sessiz.
Havalardan olabilir mi? Ishali vs yok
Bazen bizler de, bir gün aşırı keyifliyken diğer gün canımız hiçbir şey yapmak istemez gülmeyiz konuşmayız olabilir 🙂 gün içinde keyfi yerinde ve ishali vs yoksa bir sorun yoktur 😇

Limontane

Yeni Üye
Bazen bizler de, bir gün aşırı keyifliyken diğer gün canımız hiçbir şey yapmak istemez gülmeyiz konuşmayız olabilir 🙂 gün içinde keyfi yerinde ve ishali vs yoksa bir sorun yoktur 😇
Umarım o yüzdendir. Yine de en kısa sürede bağırıp cagirmasiyla evdeki herkesi sabahin korunde uyandırdığı haline döner hemen inşallah

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yemesinde içmesinde bir sorun yoksa. Gün içinde kabarma durgunluk vs yoksa bence ruh haliyle alakalıdır diye düşünüyorum 🙂 geçen bende aynı şeyi düşündüm her sabah pamuk bıcır bıcır konuşur hiç susmaz ama birkaç sabahtır hiç konuşmadı acaba dedim bir sorun mu var hasta mı. Telaşa kapıldım. Ama sonra sabahları tekrardan konuşmaya başladı. Ama gözlemlemekte fayda var 🖐🏻

FATİHHANCER

Yeni Üye
Tüy dökümünden kaynaklı olabilir.Kuşlarda durgunluk yem yememe yaşanabiliyor,tüy dökümü kuşlar için kolay olmuyor tabiki .Kolay atlatılabilmesi için kesinlikle gervit multivitamin kullanılmasında fayda görüyorum içerisinde bol miktarda b vitamini mevcut :)

Limontane

Yeni Üye
Tüy dökümünden kaynaklı olabilir.Kuşlarda durgunluk yem yememe yaşanabiliyor,tüy dökümü kuşlar için kolay olmuyor tabiki .Kolay atlatılabilmesi için kesinlikle gervit multivitamin kullanılmasında fayda görüyorum içerisinde bol miktarda b vitamini mevcut :)
Kuşum en fazla 1,5 ay önce cıktı tüyden. Şimdi kaşınıyor yine. 1,5 ay aralıklarla tekrar tüye girebilir mi kuşlar?

Limontane

Yeni Üye
Yemesinde içmesinde bir sorun yoksa. Gün içinde kabarma durgunluk vs yoksa bence ruh haliyle alakalıdır diye düşünüyorum 🙂 geçen bende aynı şeyi düşündüm her sabah pamuk bıcır bıcır konuşur hiç susmaz ama birkaç sabahtır hiç konuşmadı acaba dedim bir sorun mu var hasta mı. Telaşa kapıldım. Ama sonra sabahları tekrardan konuşmaya başladı. Ama gözlemlemekte fayda var 🖐🏻
Yem yemesinde sorun yok çok şükür. Uçması Ve neşesi de iyi. Ama biraz sakin işte, özellikle sabahları daha sakin, öğlene doğru daha iyi. Eskiden sabahları çok çılgın olurdu.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Iyi gunler.
Hayır tüyde değil kuşum ama kaşınıyor belki mevsim gecişi ile ilgilidir.
Tüye daha geçen ay girdi.
Fotoğrafı da böyle
Çok kaşınma varsa haşere olabilir o anı video olarak yollarsanız anlarız

Üst Alt