B Boncuğum Aktif Üye Katılım 19 Nis 2021 Mesajlar 139 Tepkime puanı 21 Puanları 18 1 May 2021 #1 Muhabbet kuşum erkek 6 yaşında ne versem yer asla hayır demez sizce kilosu fazla mı videosunu ekliyorum
Muhabbet kuşum erkek 6 yaşında ne versem yer asla hayır demez sizce kilosu fazla mı videosunu ekliyorum
Ahmet D. Tutkulu Emektar Üye Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 716 Tepkime puanı 603 Puanları 93 1 May 2021 #2 Anüs üstü şiş gibi durmuş videoda. Göğüs kemiğinin biraz altında fazla sarılık olup olmadığını kontrol edin. Uçuşu nasıl?
Anüs üstü şiş gibi durmuş videoda. Göğüs kemiğinin biraz altında fazla sarılık olup olmadığını kontrol edin. Uçuşu nasıl?
B Boncuğum Aktif Üye Katılım 19 Nis 2021 Mesajlar 139 Tepkime puanı 21 Puanları 18 1 May 2021 #3 evet o sarkıklık var ben kilosundan diye düşünüyorum, uçuyor çok sıkıntı yok ama fazla uçtuğundan yoruluyor nefes nefese kalıyor. genelde omzumda geziyor
evet o sarkıklık var ben kilosundan diye düşünüyorum, uçuyor çok sıkıntı yok ama fazla uçtuğundan yoruluyor nefes nefese kalıyor. genelde omzumda geziyor