• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşum çok kötü uçamıyor ve ayağına basamıyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hocam eczane den bugün bunu aldım TERRAMYCIN yarın da sesinizi alırım Ozaman iyi olsunda ben alırım ona ilaç krem
Terramcyin fayda etmez malesef, ödem alıcı ve bölgede travma önleyici kandolaşımını sağlayan krem lazım
Ayrıca eczaneden ♦ dvit 3 de alın haftada 2 defa ağzına damlatın kemik ve kıkırdak doku için gelişimine etki eder

İsawww

Aktif Üye
Eğer kavrama nadir de olsa varsa kulak çubuğunun pamuğunu ıslatıp biraz buzdolabında tutun, soğuyan pamuğu ayağında masaj yaptırır gibi biraz gezdirin, Voltaren, Dolgit veya Hirudoid krem alıp ayağına minicik sürün, fazla bastırmadan. Ağrısını alır. Dvit D vitamini ile haftada 2 gün 1 damla verip destekleyin. Herhangi bir veterinere gidip bir de röntgen çektirin lütfen. Burada röntgen okuyan arkadaşlarımız var, yardımcı olurlar
Tamam hocam 1-2 gün daha krem uygulaması na devam edicem incinmiş diye şüpheleniyorum bende düzel mez se tekrar bildiririm size

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Deri merhemi olmaz, deride oluşan lezyon içindir bu krem yani yaralanmalarda kullanılır, deri bozulduğu zaman sürülür

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamam hocam 1-2 gün daha krem uygulaması na devam edicem incinmiş diye şüpheleniyorum bende düzel mez se tekrar bildiririm size
Terramcyin faydasız, 1/2 gün krem olmaz, incinme çaylama kırık zor geçer lütfen fotoğraf attığım kremi ve damlayı alın

Üst Alt