• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum çok hızlı nefes alıp veriyor!!!

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hangi konuda?

Burdaki herkes aynı şeyi söylüyor. :)

Sirke zararlı o yüzden kullanmayın.

Deve dikenini çok kullanmadan verebilirsiniz.

Gerwit ve entrobac haftada bir kez verebilirsiniz.
Burdaki insanlardan bahsetmiyorum veteriner olsun pet Shop olsun onlardan bahsediyorum hepinize ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim suyunu değiştirdim taze normal su koydum şimdi dal darı ve dediklerinizi almaya gidiyorum umarım işe yarar tekrar saolun

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Öncelikle o tünekler çok sağlıksız şu an, hem temizlenmemiş üzerinde kurumuş dışkılar var hem de plastik bakteri barındırır ikisi bir araya gelince kuşun hasta olması engellenemezdi zaten diye düşünüyorum :( Kafesin de galiba boyaları çıkmış, zehirleyici etkisi vardır onu da değiştirmeniz gerekir. Şu anda kuşunuzun yaşadığı durumu atlatabilmesi için öncelikli olarak bu etmenleri ortadan kaldırmanız gerekir. Boyasız kafes ve tahta tünek edinin bence acilen. Sonrasında da sirkeyi bırakıp, gerwit ve entrobac temin ederseniz kuşunuz da iyileşecektir

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Burdaki insanlardan bahsetmiyorum veteriner olsun pet Shop olsun onlardan bahsediyorum hepinize ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim suyunu değiştirdim taze normal su koydum şimdi dal darı ve dediklerinizi almaya gidiyorum umarım işe yarar tekrar saolun
Pet shoplar ürünü satmak için her şeyi söylerler, güvenmeyin her pet shopçuya. Veteriner de eğer kanatlı uzman değilse kuşlarla ilgili kulaktan dolma bilgileri paylaşır sizinle, kanatlı uzmanı değilse veterinerin de her dediğine itibar etmeyin. Daldarıyı kafesine mandalla asın, yemi zaten kafeste dursun. ama tahta tünek ve boyasız kafesi lütfen ihmal etmeyin

Pet shoplar ürünü satmak için her şeyi söylerler, güvenmeyin her pet shopçuya. Veteriner de eğer kanatlı uzman değilse kuşlarla ilgili kulaktan dolma bilgileri paylaşır sizinle, kanatlı uzmanı değilse veterinerin de her dediğine itibar etmeyin. Daldarıyı kafesine mandalla asın, yemi zaten kafeste dursun. ama tahta tünek ve boyasız kafesi lütfen ihmal etmeyin
Tamam saolun dediğiniz vitamini ve probiyotiği nerden bulabilirim? Çok aradım bulamadım

Üst Alt