Merhaba benim muhabbet kuşumda da aynı hastalık var ilaç fayda etti mi
Öncelikle çok geçmiş olsun. İlaci aldım henüz gelmedi. Ama bundan önceki kullandığım ilaçları kuşum içmediği icin içse bile de faydasını göremedim maalesef. Size önerim direkt imkan varsa bir veterinere götürün. İnanın ben çok pişmanım cenazem vardı vs goturemedim. Hayvan şu an her gece hırıltı ile uyumaya çalışıyor. Size faydasını görebileceginiz naçizane fikrim bir ayakkabı kutusuna koyun ve sıcak bir yere koyun. Hava alması için birkaç delik açın. Böylelikle kendisini daha güvende hissediyor ve ağlaması kesiliyor.tabii bu sizde etki etmeyebilir biraz gözlemleyin derim. Benim yapmadığım şey kalmadı
bir iyi bir kötü oluyor. Geçen gün elime aldığımda biraz sinirlendi ve yerine koydugumda ayakta bile duramadi. Ona alan verin ve özgürlük tanıyın. İstediğinde çıksın istediğinde uyusun. Uyuyabiliyorsa daha dinç oluyor emin olun. Benim şu an da yaptığım şey suyunu sık sık değişmek (günde 2) ve suyuna sabah limon sıkarım akşam da bir dış soyulmuş sarımsak koyarım. Şu an iyi gidiyor. Sizinde ilk asamadaysa hastalik inşallah kısa sürede toplar.