• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum çok hasta!!!

Nil

Yeni Üye
Selamlar, kuşum 4 yaşında dişi. Yaklaşık 2 hafta önce ishalini farkettik ve vitaform verdik. Bir kaç gün içince iyi gibiydi. Bu çarşamba günü iştahsızlık, halsizlik ve ishalde artış farkettik ve Mersin’de Solivet diye bir veteriner kliniğine götürdük. Antibiyotik, vitamin, probiyotik verdi. Enfeksiyon olduğunu söyledi. Reçeteyi ekleyeceğim. Ancak düzelme olmadı ve bugün bu ilaçlara ek olarak Fragly diye bir antibiyotik daha ekledik. Kuşa bu ilaçlar ağır geldi, hiç yem yemiyor, bu yüzden doktoruna tekrar gittik ve mama aldık. Şırıngayla zar zor vermeye çalışıyoruz. 3 gündür ilaçlarını içiyor ama hiç düzelme yok, ishali de direk su gibi geliyor. Çok üzülüyorum, çaresiz kaldım. Antibiyotiklerini keseceğim. İlaç içtiğinden beri daha kötüye gidiyor, zayıfladı ve hiç sesi çıkmıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Yarın veterinere tekrar götüreceğim ama ne verir ve işe yarar mı hiç bilmiyorum. Lütfen yardım edin.

gilbert

Aktif Üye
Yeni yaptığı dışkı fotoğraflarını ve kuşun tünekte görünümünü fotoğraflayıp eklermisiniz buraya.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Veteriner kanatlı uzmani değilse goturmeyin para iadesi isteyin. Şikayet edin.

Gaga

Yeni Üye
Onu bir odaya sarmest birakin ve yere az bisey yem burakin suyula baraber 1 gun iyle kaldin

Nil

Yeni Üye
Yeni yaptığı dışkı fotoğraflarını ve kuşun tünekte görünümünü fotoğraflayıp eklermisiniz buraya.
Foruma yazdığım günün sabahı kuşum vefat etti. Veterinerin verdiği ilaçlar hiçbir işe yaramadı. Çok üzgünüm. Sağ olun cevabınız için.

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Foruma yazdığım günün sabahı kuşum vefat etti. Veterinerin verdiği ilaçlar hiçbir işe yaramadı. Çok üzgünüm. Sağ olun cevabınız için.
Başınız sağolsun 😕

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Başınız canınız sağolsun..yeni bir cana yuva olabilirsiniz