• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum çığlık atıyor

ebrares

Müdavim
Arkadaşlar merhaba dün sabah tatile geldik kuşum da bizimle birlikle geldi dün hiç bi şey yoktu gayet iyiydi ama bu gün sabah uyandığından beri bağırıyor çok az susuyo ve çıplık gibi bağırıyo üstelik ve aniden uçup uçup duruyo normalde asla uçmaz kuşum hep oturur ben uçururum arada kafesi de daima açıktır kaçmaz ama dün bu eve ilk defa geldiğimiz için kapısını kapattım ve öyle durdu acaba bu yüzden mi bağırıyo yoksa evi yabancıladığı için mi anlam veremedim dışarda çok kuş sesi var onlara mı bağırıyor acaba dicem dün de duydu sadece karşılık verdi böyle yapmadı evde de yapmadi hiç yardım edin lütfen ne yapayım.

Bahar Y.

Müdavim
İlk defa gördüğü bir ev olduğu için eşyalardan herhangi biri onu korkutmuş olabilir, uçmak istediği için olabilir, mesela benim dişi kuş 2 gün gibi bir süre çıkmazsa kafes içinde kanat çırparak çıkmaya çalıştığını gösterir, öyle bir durum olabilir sizinkide

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Video atın ona göre yorumlar gelecektir.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Yer değişikliği sebebi ile olması muhtemeldir. Takibe devam edin, tetikleyici birşey olmalı

ebrares

Müdavim
Yer değişikliği sebebi ile olması muhtemeldir. Takibe devam edin, tetikleyici birşey olmalı
Sürekli bakıyorum ama yok bi kaç kere ben elime aldım konuşurken yaptı bi kaç kere de kuş sesi duydupu için yaptı ama sabah ilk defa durduk yere yaptı baya da susmadı biz uyuyoduk. Şu an kesildi yapması anlam veremedim.

ebrares

Müdavim
Bu videoyu açınca da tekrar aynı şekilde bağırıyor

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Sürekli bakıyorum ama yok bi kaç kere ben elime aldım konuşurken yaptı bi kaç kere de kuş sesi duydupu için yaptı ama sabah ilk defa durduk yere yaptı baya da susmadı biz uyuyoduk. Şu an kesildi yapması anlam veremedim.
durduk yere yapmaz, mutlaka sizin fark etmediğiniz bir uyarıcı olmuştuk. Takipte kalmaya devam edin ama çok sıkıntı yaratacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.