B baranoa19 Yeni Üye Katılım 13 Mar 2025 Mesajlar 19 Tepkime puanı 5 Puanları 3 22 Ara 2025 #1 Merhaba yaklaşık 9 aylık dişi bir muhabbet kuşum var bu aralar genelde benim ıslık sesimi duyduğunda veya arkadaşım kuş sesi çıkardığında kuyruğunu ve kalçasını yukarıya doğru kaldırıyor çiftleşmek mi istiyor acaba?
Merhaba yaklaşık 9 aylık dişi bir muhabbet kuşum var bu aralar genelde benim ıslık sesimi duyduğunda veya arkadaşım kuş sesi çıkardığında kuyruğunu ve kalçasını yukarıya doğru kaldırıyor çiftleşmek mi istiyor acaba?
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,021 Tepkime puanı 7,630 Puanları 113 22 Ara 2025 #2 O anın videosunu streamable üzerinden yükleyip linkini burada paylaşırmısınız.
B baranoa19 Yeni Üye Katılım 13 Mar 2025 Mesajlar 19 Tepkime puanı 5 Puanları 3 22 Ara 2025 #3 Semiha S.' Alıntı: O anın videosunu streamable üzerinden yükleyip linkini burada paylaşırmısınız. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır çekip atacağım
Semiha S.' Alıntı: O anın videosunu streamable üzerinden yükleyip linkini burada paylaşırmısınız. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır çekip atacağım
B baranoa19 Yeni Üye Katılım 13 Mar 2025 Mesajlar 19 Tepkime puanı 5 Puanları 3 22 Ara 2025 #4 Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Anlık çekip attım çok dediğim gibi yapmadı şu an ama yine de atayım dedim
Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Anlık çekip attım çok dediğim gibi yapmadı şu an ama yine de atayım dedim
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,021 Tepkime puanı 7,630 Puanları 113 22 Ara 2025 #5 Şuan normal hareketler sergiliyor. O anı yakalamanız gerek.
B baranoa19 Yeni Üye Katılım 13 Mar 2025 Mesajlar 19 Tepkime puanı 5 Puanları 3 7 Mar 2026 #6 Merhaba, videosunu yakalayabildim. Videoda arkada ben sesleniyorum, benim sesimi duydukça böyle hareketler yapıyor ( kuyruğunu yukarıya kaldırıyor). Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com
Merhaba, videosunu yakalayabildim. Videoda arkada ben sesleniyorum, benim sesimi duydukça böyle hareketler yapıyor ( kuyruğunu yukarıya kaldırıyor). Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 28,454 Tepkime puanı 34,934 Puanları 999 7 Mar 2026 #7 baranoa19' Alıntı: Merhaba, videosunu yakalayabildim. Videoda arkada ben sesleniyorum, benim sesimi duydukça böyle hareketler yapıyor ( kuyruğunu yukarıya kaldırıyor). Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Merhaba kızgınlığa girmiş çifleşmek istiyor, kısaca eş istiyor
baranoa19' Alıntı: Merhaba, videosunu yakalayabildim. Videoda arkada ben sesleniyorum, benim sesimi duydukça böyle hareketler yapıyor ( kuyruğunu yukarıya kaldırıyor). Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Merhaba kızgınlığa girmiş çifleşmek istiyor, kısaca eş istiyor
B baranoa19 Yeni Üye Katılım 13 Mar 2025 Mesajlar 19 Tepkime puanı 5 Puanları 3 7 Mar 2026 #8 Demet bükay' Alıntı: Merhaba kızgınlığa girmiş çifleşmek istiyor, kısaca eş istiyor Genişletmek için tıkla ... Almak zorunda mıyım acaba, yani almazsam ne gibi takviyelerle destekleyebiliriz.
Demet bükay' Alıntı: Merhaba kızgınlığa girmiş çifleşmek istiyor, kısaca eş istiyor Genişletmek için tıkla ... Almak zorunda mıyım acaba, yani almazsam ne gibi takviyelerle destekleyebiliriz.
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 28,454 Tepkime puanı 34,934 Puanları 999 7 Mar 2026 #9 baranoa19' Alıntı: Almak zorunda mıyım acaba, yani almazsam ne gibi takviyelerle destekleyebiliriz. Genişletmek için tıkla ... Almak zorunda değilsiniz tabiki Yulaf çekirdeksiz elma banyo kafes dışı gezme kızgınlığı azaltır, havuç nane Nijer tohumu vermeyin
baranoa19' Alıntı: Almak zorunda mıyım acaba, yani almazsam ne gibi takviyelerle destekleyebiliriz. Genişletmek için tıkla ... Almak zorunda değilsiniz tabiki Yulaf çekirdeksiz elma banyo kafes dışı gezme kızgınlığı azaltır, havuç nane Nijer tohumu vermeyin
B baranoa19 Yeni Üye Katılım 13 Mar 2025 Mesajlar 19 Tepkime puanı 5 Puanları 3 7 Mar 2026 #10 Demet bükay' Alıntı: Almak zorunda değilsiniz tabiki Yulaf çekirdeksiz elma banyo kafes dışı gezme kızgınlığı azaltır, havuç nane Nijer tohumu vermeyin Genişletmek için tıkla ... Tamamdır çok teşekkürler
Demet bükay' Alıntı: Almak zorunda değilsiniz tabiki Yulaf çekirdeksiz elma banyo kafes dışı gezme kızgınlığı azaltır, havuç nane Nijer tohumu vermeyin Genişletmek için tıkla ... Tamamdır çok teşekkürler
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 28,454 Tepkime puanı 34,934 Puanları 999 7 Mar 2026 #11 baranoa19' Alıntı: Tamamdır çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz