• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum büyük oranda sulu ishal dışkılıyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
daha önce konu açtım ama silinmiş galiba çikoland adlı bir kullanıcı cevap yazmıştı amiksovit gibi bir antibiyotik önermişti. nereden alacağımı sordum ben de.
Eğer kloaka iltihabı veya başka iltihap varsa antibiyotik kullanın eğer yok ise kullanmayın ve mutlaka röntgen çektirin

nediyimbilemedim

Yeni Üye
Yardımcı olacaksa kullandığımız ilaç ve destek ürünlerinin resimlerini de ekleyeyim. İlk önce böbrek sanıp vedavet böbrek destek ürününün sıvı formunu 1 damla olacak şekilde her gün sabah akşam icirdik 1 ay boyunca boyle gittik. Arada düzgün diskilama yapmaya başlamıştı. Ama yine de sırf su seklindeydi dışkısı cogunlukla. Daha sonra başka bir veterinerin tahminiyle antibiyotikle başladık. Kloaka iltihabı olabilir dedi. Amoksivet antibiyotik ismi. Onu güzelce ezip toz haline gtirdik 1 hafta boyunca her gün 100 ml suluga mercimek tanesi kadar ilave edip karıştırıp verdik.diger hafta 1 hafta boyunca probiyotik verdik. Sonra tekrar antibiyotik 1 hafta tekrar probiyotik 1 hafta şeklinde toplam 4 hafta böyle ilerledik şimdi 15 gün dinlenme süresi verdi normal devam edeceğiz sonrasına durumuna göre konuşuruz tekrar dedi. Not: kuşumuz 7 aydır full sulu diskiliyordu. Yemesi içmesi oynaması herşeyi normaldi. Ve ben günde iki kere altını üstünü değiştirip kafesini temizliyordum. Cnku bu süreçte hijyen çok önemli.
nereden alabilirim acaba dediğiniz antibiyotiği internet üzerinden alamıyorum sanırım

Üst Alt