• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum Bütün Gün Uyuyor

littlebirdlover

Yeni Üye
Merhabalar,3 4 gün önce yavru erkek muhabbet kuşu aldım ilk günler bir şey yoktu,dün sabahtan beri sürekli kafeste sabit duruyor,uyukluyor,bir de uyurken kafasını hiç arkaya gömmüyor,hasta mı nesi var bilmiyorum,soğuk almış olabileceğini düşündüğümden sarımsaklı maydonozlu su yaptım ve suluğuna ekledim,ayrıca kafesinin üstüne tuluk koydum kafesi şu an 26,27 derecelerde sürekli.Ne yapmalıyım,veterine götüreyim mi,nesi olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.20220408_143736.jpg20220408_143824.jpg

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba Hoşgeldiniz..Yavru gibi ondandır

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Sarımsaklı maydanozlu suyu yapmak sizin fikriniz mi yoksa size bunu başkası mı önerdi ?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Sanırım kendi düşüncesiyle yazıyı sonradan okudum

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yavrular uyur genelde. Yem yemesi nasıl? Birde o suyu dökün onun yerine kekik suyunu suyla açtırıp verebilirsiniz. Kendini kabartmıyorsa ve yem yemesi iyiyse sıkıntı olmaz bence dışkıyı da yeni yapılmış atarsanız iyi olur. Birde tünek plaatikse eğer plastik tünek kullanmayın mantarın başlıca sebebi

littlebirdlover

Yeni Üye
Yavrular uyur genelde. Yem yemesi nasıl? Birde o suyu dökün onun yerine kekik suyunu suyla açtırıp verebilirsiniz. Kendini kabartmıyorsa ve yem yemesi iyiyse sıkıntı olmaz bence dışkıyı da yeni yapılmış atarsanız iyi olur. Birde tünek plaatikse eğer plastik tünek kullanmayın mantarın başlıca sebebi
İştahı yerinde,yem yemesinde bir sıkıntı yok,suyunuda normal suyla değiştirdim tahta tünekte vakit bulunca alıcam,teşekkür ederim bilgiler için.

Üst Alt