• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet Kuşum Bu Hareketi Normal mi?

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Dilinde gozle görülür bir beyazlik var mı? Kursak mantarı baslangici diyesim gelmiyor çünkü çok pespese yapiyor. Boğazına bir sey takilmis da olabilir.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar muhabbet kuşum arada sırada böyle esneme hareketi yapıyor.
Buyrun bir de video yükledim. Yardımcı olursanız sevinirim. @Demet bükay @Burçak A.

Merhaba kursak genişletme hareketi veya bir şey takılmış olabilir, grit kum veriyor musunuz?
Boğazından aşağı doğru parmaklarınızla kontrol edin lütfen,hafifce kursağa doğru parmaklarınızla itin

maffay__musty

Yeni Üye
Merhaba kursak genişletme hareketi veya bir şey takılmış olabilir, grit kum veriyor musunuz?
Boğazından aşağı doğru parmaklarınızla kontrol edin lütfen,hafifce kursağa doğru parmaklarınızla itin
Yani grit kum dediğiniz anladığım kadarıyla beyaz kuş kumu. Evet onu kast ediyorsanız veriyorum. Şu anda iş yerindeyim. Ama nasıl kontrol edeceğim inanın bilmiyorum. Bir de video da yok ama sürekli su içiyor sürekli ağzını açıp kapatıyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yani grit kum dediğiniz anladığım kadarıyla beyaz kuş kumu. Evet onu kast ediyorsanız veriyorum. Şu anda iş yerindeyim. Ama nasıl kontrol edeceğim inanın bilmiyorum. Bir de video da yok ama sürekli su içiyor sürekli ağzını açıp kapatıyor.
Hayır beyaz kuş kumu değil mineral kum önermiyoruz kursakta birikme yapabilir, yapışabilir
Buyrun grit kum budur, petshoptan alabilirsiniz

Ekli dosyalar

maffay__musty

Yeni Üye
Hayır beyaz kuş kumu değil mineral kum önermiyoruz kursakta birikme yapabilir, yapışabilir
Buyrun grit kum budur, petshoptan alabilirsiniz
Acaba bu kursakta yapışıp biriktiği için bu hareketi yapıyor olabilir mi? Sabah eve gidince ilk işim onu kaldırmak. Peki sizin önerdiğiniz bir marka var mı yoksa ekte gönderdiğinizin birini alsam yeterli mi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Acaba bu kursakta yapışıp biriktiği için bu hareketi yapıyor olabilir mi? Sabah eve gidince ilk işim onu kaldırmak. Peki sizin önerdiğiniz bir marka var mı yoksa ekte gönderdiğinizin birini alsam yeterli mi?
Olabilir, Bunlardan birini alabilirsiniz 🤗

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşun dışkısını da bir görelim mümkünse

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Bir de bu hareketi yapıyor sürekli.

@Demet bükay @Mustafa89
Bu hareket gecmez kolay kolay haberiniz olsun ama takviyelerini zamaninda ve ölçülü verirseniz bu hareketi yapmaya devam etse de uzun yıllar baska bir belirti gostermeksizin yasayabilir.. Kaliteli bir grit kum kullanin ve entrobac probiyotigi eksik etmeyin. Dışkı hafiften belirti göstermeye başlamış. Önünü almazsanız mantar ilerler.

maffay__musty

Yeni Üye
Bu hareket gecmez kolay kolay haberiniz olsun ama takviyelerini zamaninda ve ölçülü verirseniz bu hareketi yapmaya devam etse de uzun yıllar baska bir belirti gostermeksizin yasayabilir.. Kaliteli bir grit kum kullanin ve entrobac probiyotigi eksik etmeyin. Dışkı hafiften belirti göstermeye başlamış. Önünü almazsanız mantar ilerler.
Grit kum olarak bunu sipariş ettim.
Dediklerinizi uygulayacağım teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Üst Alt