• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum boynunu öne uzatıp ağzını açıp kapatıyor

Ayt

Yeni Üye
Önce hastalığı anlayıp daha sonra ilaç seçmemiz gerekiyor. Ancak bu tavsiyeleri üstadlar verse daha iyi.
evet lütfen yardımcı olur musunuz kuşuma bir şey olmasından korkuyorum. Dışkı resmini peçete üzerinde bir daha atacağım bu arada.

Emre A.

Tutkulu
Bu ara kafesinizde kuş kumu veya mineral blok vs. var mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İlk olarsk diyazm 256 temin edip üç gün tazeleyerek kullanın sonrasında tekrarlarsa yazın bize ilaç tavsiyesi verelim

Ayt

Yeni Üye
Bu da dışkı resmi dediğiniz gibi peçete üstüne koydum.

Duygu

Yeni Üye
Merhaba,aynı sorun benim kuşumda da var.boynunu uzatıp ağzını açıyor devamlı,dışkısı normal.Siz çözüm bulabildiniz mi acaba?

Duygu

Yeni Üye
Boynunu bu şekilde uzatıyor devamlı.

Ayt

Yeni Üye
Merhaba,aynı sorun benim kuşumda da var.boynunu uzatıp ağzını açıyor devamlı,dışkısı normal.Siz çözüm bulabildiniz mi acaba?
Merhaba. Benim kuşumda bu problem şu an yok çok şükür. Belli bir ilaç tedavisi uygulamadım. Odayı sıcak tuttum ve kalorifer peteklerinin üstüne su koydum ki odanın havası nemlensin. Bundan dolayı mı geçti yoksa kendiliğinden mi geçti yani denk geldi bilmiyorum. Umarım sizinkinde de geçer.

Duygu

Yeni Üye
Merhaba. Benim kuşumda bu problem şu an yok çok şükür. Belli bir ilaç tedavisi uygulamadım. Odayı sıcak tuttum ve kalorifer peteklerinin üstüne su koydum ki odanın havası nemlensin. Bundan dolayı mı geçti yoksa kendiliğinden mi geçti yani denk geldi bilmiyorum. Umarım sizinkinde de geçer.
İnşallah🙏

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
@Duygu merhaba hoşgeldiniz, bu konuyu incelerseniz konu açmayı burada bulabilirsiniz,

Duygu

Yeni Üye
Bunları kullanıyorum ,kuşumu alalı 4ay oldu.3gün önce birden bire ağzına yem aldı ve bağırmaya başladı,her zaman yediği yemi yiyemedi,kendini kafeste orda oraya attı.Gece acil veterinere götürdük.Antibiyotik başlattı,hergün sabah akşam verdim.Kendine geldi yem yiyor ancak boynunu uzatma hareketi başladı şimdi de.Video çektim aslında ama nasıl paylaşacağımı bilemedim

Duygu

Yeni Üye
Veterinere neyi var diye sorduğumda soğuk algınlığı olabilir dedi.Ama bence bilemedi.Çünkü birden bire bağırmaya başladı.Dışkısı normaldi.Ancak bu olaydan sonra kafasını arkasına gömüp uyuyor.Sağlıklı kuşlarda bunu yapar mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Spreyi ve vitamini nasıl ve ne sıklıkla kullanıyorsunuz? Diyazm 256 veya Entrobac alabilirsiniz 👍

Üst Alt