• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Muhabbet Kuşum Belirtiler Normalmi?

Muhabbetçi Yusuf

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kabarıklık, Dengesizlik,İştahsızlık,Tünemeden Kaçınma.
Merhaba, Muhabbet kuşum çok mutluydu, ancak 2 gün geçti birden yoruldu. Kafasını hiç sevdirmezdi sevdiriyor. Hep kabarık tünekte düşüyor hep kafesin altında, yem yemiyor. hangi hastalık olabilir? Acil Yardım

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Beslenme Düzeniniz Nedir. İlaç Takviye Kullanıyor mu ? Yememesi Gereken Birsey Yedi mi ?

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Siz Görmeden Birsey Yemiş Olabilir mi ? Salatalık Vermeyin daha Çok İshal Yapar. Probiyotik Verin 3 Gün Üst Üste. Videosunu Streamable.com Uzerinden Paylaşıp Linkini Kopyalayip Linkini Burada Paylaşır mısınız ?

Muhabbetçi Yusuf

Yeni Üye
Galiba Öldü, nefes alıp vermiyor yerde yatıyor, gözleri kapalı elime aldım baktım kalbi atmıyor. tam videosunu çekerken melek oldu 😢

snur

Yeni Üye
Galiba Öldü, nefes alıp vermiyor yerde yatıyor, gözleri kapalı elime aldım baktım kalbi atmıyor.
benim kuşumun bir tanesi de bu şekildeydi çok üzüldüm o da aynı belirtileri göstermişti elimize alıp sevmiştik son 2 gününde ilgi istiyordu strese falan mı girmişti acaba ? çok üzüldüm başınız sağolsun inşallah yaşıyordur ayaklarını vücut sıcaklığını kontrol edin bence ve hemen veterinere götürün

Muhabbetçi Yusuf

Yeni Üye
benim kuşumun bir tanesi de bu şekildeydi çok üzüldüm o da aynı belirtileri göstermişti elimize alıp sevmiştik son 2 gününde ilgi istiyordu strese falan mı girmişti acaba ? çok üzüldüm başınız sağolsun inşallah yaşıyordur ayaklarını vücut sıcaklığını kontrol edin bence ve hemen veterinere götürün
Veteriner aradık hemen gösterdik. oda üzülerek öldüğünü söyledi allah rahmet eylesin.
Zatürre den olduğunu söylediler.

snur

Yeni Üye
Veteriner aradık hemen gösterdik. oda üzülerek öldüğünü söyledi allah rahmet eylesin.
Zatürre den olduğunu söylediler.
amin inşallah onlar zaten cennetlik çok üzüldüm sizin adınıza onlar da bizim dostumuz bağımız çok zor oluyor benim kuşumun bir tanesi balkondan kendisi gelmişti 1 sene boyunca bakmıştım ölünce içim parçalandı inşallah bizi güzel hatırlarlar

Muhabbetçi Yusuf

Yeni Üye
amin inşallah onlar zaten cennetlik çok üzüldüm sizin adınıza onlar da bizim dostumuz bağımız çok zor oluyor benim kuşumun bir tanesi balkondan kendisi gelmişti 1 sene boyunca bakmıştım ölünce içim parçalandı inşallah bizi güzel hatırlarlar
AMİN. bana destek olup teselli ettiğiniz için teşşekür ederim. Sizin kuşunuzda sizi cennet den izliyordur.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun. Ben Zehirlenmiş Olabileceğini Düşünüyorum. 😔 Rabbim Sabır Versin Çok Üzüldüm