• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum bacağını hissetmiyor. Yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Saçmalamasin ayak komple nasıl gidiyor 🙄 kırık var besbelli çekilen röntgeni ekleyin baktıralim o sırada tabana hamster talaşı koyun ve tünekleri çıkarin kuşu da salmayin yemiyorsa elle besleyin suyuna da vitamin probiyotik destekleyin

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Duramadim pasami röntgen çeken bı veterinere götürdüm.veteriner tırnaklarına baktı ve kangren başlangıcı röntgen çeksem bile bişey yapamam.ayak komple morarir kurur ve düşer dedi:( bilmiyorum bu veterinere de guvenemedim. Tırnaklarını iki günde kendisi mosmor yaptı ve hepsini kopardi attı.ucunda azıcık tırnak kaldı onlarda siyah duruyo.
Siz ısrar edip röntgen çektirin. Kangren ne alaka

Meryem

Paylaşımcı
yanlış mı görüyorum yoksa kafesin içinde poğaça mı var eğer poğaça veya ekmekse alın onu mantar yapar
Yok vermiyorum küçük kardeşim atmış kafesin içine onun üzerinden üç dört ay geçti. Uyarınız için teşekkürler

Rakcelep

Yeni Üye
Arkadaşlar uzun zaman oldu.muhabbet kuşum şuan yavaştan ayağının üstüne basmaya başladı.yok kangren yok bilmem ne bizi iyice korkutmuslardi.ama çok şükür yavaş yavaş eski günlerine dönecek inşallah.
Şimdi başka bı problem hakkında yardımcı olmanızı bekliyorum.kusum hemen hemen iki haftadır kuru yem kusuyordu.ben verdiğim ilaçlarla filan alakalı olduğunu dusunuyodum.yani yediği yemlerin tamamını kusmadigi ve çok sık yapmadığı için çok problem yapmadım.ama bu sefer de muhabbet kuşum yem yememeye başladı.yani yeyip yemediginden emin değilim ama ben elimle beslemeye calistigimda yiyecek gibi yapıyor yemi iştahlı bı şekilde ağzına alıyor.ama ağzında geveleyip geri bırakıyor.tek tük citlatip yediğini görüyorum.bi iki tane yem aldıktan sonra da canı yanar gibi sesler çıkarıyor.cikardigi sesleri videoya aldım aşağıya link ekliycem.simdiden teşekkür ederim.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Arkadaşlar uzun zaman oldu.muhabbet kuşum şuan yavaştan ayağının üstüne basmaya başladı.yok kangren yok bilmem ne bizi iyice korkutmuslardi.ama çok şükür yavaş yavaş eski günlerine dönecek inşallah.
Şimdi başka bı problem hakkında yardımcı olmanızı bekliyorum.kusum hemen hemen iki haftadır kuru yem kusuyordu.ben verdiğim ilaçlarla filan alakalı olduğunu dusunuyodum.yani yediği yemlerin tamamını kusmadigi ve çok sık yapmadığı için çok problem yapmadım.ama bu sefer de muhabbet kuşum yem yememeye başladı.yani yeyip yemediginden emin değilim ama ben elimle beslemeye calistigimda yiyecek gibi yapıyor yemi iştahlı bı şekilde ağzına alıyor.ama ağzında geveleyip geri bırakıyor.tek tük citlatip yediğini görüyorum.bi iki tane yem aldıktan sonra da canı yanar gibi sesler çıkarıyor.cikardigi sesleri videoya aldım aşağıya link ekliycem.simdiden teşekkür ederim.

Kuşun gagasını mı kestiniz acaba?

Rakcelep

Yeni Üye
Kuşun gagasını mı kestiniz acaba?
Dün yem yemedigini görünce acaba gagasi uzadığı için mi yiyemiyor diye düşündüm o yüzden biraz kestim evet.ama gagasını kesmeden de yem yemekte zorlanıyordu.cok mu fazla kesmisim acaba gagasını😟😟😟

erenkuş

Aktif Üye
Dün yem yemedigini görünce acaba gagasi uzadığı için mi yiyemiyor diye düşündüm o yüzden biraz kestim evet.ama gagasını kesmeden de yem yemekte zorlanıyordu.cok mu fazla kesmisim acaba gagasını😟😟😟
Şuan durumu hasıl benim kuşumda aynı durumda

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şuan durumu hasıl benim kuşumda aynı durumda
Yeni konuların altta kalmaması için Eski konuları canlandırmıyoruz. Yeni konu açıp kuşun durumundan bahsedip fotoğraf ve video eklerseniz sizede yardımcı olmaya çalışılır. Anlayışınız için teşekkür ederiz🤗

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt