• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum ayağının üzerine tam basamıyor

ceylinkr

Yeni Üye
Mide koruyucusu, antibiyotik vs vermiş yalnız veteriner incitmesinden ziyade testis büyümesi de oraya baskı yapıyor olabilir
Testis buyumesi suan asiri fazla degul ve basku yapsa bugune kadar yapardi diye dusunuyorum acikcasi ama zor bi ihtimal gibi geldi acikcasi testis ile ayagi

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Testis buyumesi suan asiri fazla degul ve basku yapsa bugune kadar yapardi diye dusunuyorum acikcasi ama zor bi ihtimal gibi geldi acikcasi testis ile ayagi
Testis bulunduğu yer itibariyle ayağa baskı yapabilir ama tabi incitme de olabilir siz kremi kullanın 🙏

ceylinkr

Yeni Üye
Merhaba kuşun beyaz peçete üstünde birikmiş dışkısını ve streamble.com üzerinden videosunu yollar mısınız? Ayrıca gittiğiniz veteriner kanatlı uzmanı mıydı çekilen röntgenin fotoğrafı yapılan tahlillerin sonuçları elinizde var mı?
Evet kanatli uzmaniydi, suan fotograflar elimde yok yarina kadar elimde olur isterim fotografini, diskisi icinde 30 40 dk icinde atacagim suan pek musait degilim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Peki dediginiz iki kremden birini alsak sursek kusum ayagini kasirsa gagasi ile agzina krem girerse zehirlenme gibi bi durum olabilir mu bundan korktum biraz, cunku daha once zehirlenmisti.. :(
Uyumadan önce masaj yaparak sürün, yemesin, ışığı yada örtüsünü kapatın hemen

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet kanatli uzmaniydi, suan fotograflar elimde yok yarina kadar elimde olur isterim fotografini, diskisi icinde 30 40 dk icinde atacagim suan pek musait degilim
Tahlil sonuçlarını bizimle de paylaşın ama ben teşhislerini doğru buldum dışkı resmine de bakalım 🙂

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba öncelikle kafesinde eksik gördüğüm şeyleri sizlere söylemek istiyorum kafesi boyalı boyalı kafesler kuş kafesin boyasını kemirirse zehirlenmeye yol açabilir. Kafesinin altında ızgarada yok ızgara olmaması demek dışkıyla temasa girebilir demek ki buda enfeksiyona sebep olabilir. Tünekler kesinlikle tahta tüneklerle değiştirilmeli birde ben size yuvarlak olan tahta tüneklerden önermek istiyorum internette yada bir uygulamada yuvarlak tahta tünek diye arattığınız da karşınıza çıkacaktır. Benimde daha öncesinde bir ayağında problem olan bir kuşum olmuştu. Bu tüneği aldığımız da onun üstünde uyurdu ve biraz daha rahatlardı.

Son düzenleme:

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Merhaba öncelikle kafesinde eksik gördüğüm şeyleri sizlere söylemek istiyorum kafesi boyalı boyalı kafesler kuş kafesin boyasını kemirirse zehirlenmeye yol açabilir. Kafesinin altında ızgarada yok ızgara olmaması demek dışkıyla temasa girebilir demek ki buda enfeksiyona sebep olabilir. Tünekler kesinlikle tahta tüneklerle değiştirilmeli birde ben size yuvarlak olan tahta tünekler önermek istiyorum bu şekilde bir tünek alırsanız biraz daha rahatlıyorlar. Benimde daha öncesinde bir ayağında problem olan bir kuşum olmuştu. Bu tüneği aldığımız da onun üstünde uyurdu ve biraz daha rahatlardı.
Link vermek yasaktır mesajınız düzenlenmiştir teşekkürler. (Kafeskuşları Yönetim)

ceylinkr

Yeni Üye
Merhaba öncelikle kafesinde eksik gördüğüm şeyleri sizlere söylemek istiyorum kafesi boyalı boyalı kafesler kuş kafesin boyasını kemirirse zehirlenmeye yol açabilir. Kafesinin altında ızgarada yok ızgara olmaması demek dışkıyla temasa girebilir demek ki buda enfeksiyona sebep olabilir. Tünekler kesinlikle tahta tüneklerle değiştirilmeli birde ben size yuvarlak olan tahta tüneklerden önermek istiyorum internette yada bir uygulamada yuvarlak tahta tünek diye arattığınız da karşınıza çıkacaktır. Benimde daha öncesinde bir ayağında problem olan bir kuşum olmuştu. Bu tüneği aldığımız da onun üstünde uyurdu ve biraz daha rahatlardı.
Evet bizde artik tahta tunege gecmeyi dusunuylruz ayaklari icin , izgarasi pecetenin altinda cok kirlendigi icin cikmiyordu izleri bu yuzden bi alt katmanda, bakarim dediginiz tineklere , tesekkur ederim ilginiz icin

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Evet bizde artik tahta tunege gecmeyi dusunuylruz ayaklari icin , izgarasi pecetenin altinda cok kirlendigi icin cikmiyordu izleri bu yuzden bi alt katmanda, bakarim dediginiz tineklere , tesekkur ederim ilginiz icin
Kafesi haftalik sirkeyle temizleyebilirsiniz hem dışkı yumuşayıp daha kolay çıkar hemde hijyenik olur. Durumunuz varsa virkon s alabilirsiniz. pet dezenfektanıdır

Üst Alt