• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum ayağını incitti. Ne yapmalıyım?

little

Aktif Üye
Merhaba
Kuşumun Ayağı tüle takıldı. Kurtaramayinca tülü ayağından çektim ama ayağı acıdı.
İncindi mı bilmiyorum. Ayağının üstüne basıyor. Tuttum onu. Ayağını elledim. Hiç sesini çıkarmadı. Sadece elimden kaçmaya çalıştı o kadar.
Şu anda iki ayağı ile basıyor tunege. Uyku moduna girmiş durumda.
Ayağını incitti mı incitmedi mu bilmiyorum
Vazelin sürdüm ama.
Sizce incitmiş mıdır? Olay gerçekleştiği ilk dakikalarda tek ayak üzerinde duruyordu.
Şu anda iki ayak üzerinde, uyumaya başladı.
Ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Tüneği yada parmağı kavrayabiliyor değil mi. Tülü çekmenin etkisiyle canı yanmış olabilir. Sol ayak mı hafif kızarıklık var gibi geldi de. Terramicyn merhem sürünüz iyice yedirerek. Akşam yatma saatinde yapın uyku moduna geçsin ki ayağını bir yerine değdirmesin.

little

Aktif Üye
Tüneği yada parmağı kavrayabiliyor değil mi. Tülü çekmenin etkisiyle canı yanmış olabilir. Sol ayak mı hafif kızarıklık var gibi geldi de. Terramicyn merhem sürünüz iyice yedirerek. Akşam yatma saatinde yapın uyku moduna geçsin ki ayağını bir yerine değdirmesin.
Valla o anda sağ mı sol mu bilemiyorum. Büyük ihtimalle soldu. Şu anda güncel fotoğraflarıni paylaşıyorum.
Evde dediğiniz kremden yok. Yarın alacağım.
Kavrayabiliyor gibi duruyor ama emin değilim.
Güncel fotoğraflari;

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Görünüm olarak elzem bir durum gibi durmuyor ama sağ ayağı içe çekiyor belki de sağ ayakta. Siz yine de her ihtimale karşı dediğim kremi alıp dört beş gün boyunca akşamları dediğim gibi ayağa sürünüz. Bu süre zarfında kuşunuzu gözlemleyin ayakta morarma tüneği kavrayamama gibi durumla karşılaşırsanız bu konu altına güncelleme yapınız çok geçmiş olsun 🙏🏻

little

Aktif Üye
Görünüm olarak elzem bir durum gibi durmuyor ama sağ ayağı içe çekiyor belki de sağ ayakta. Siz yine de her ihtimale karşı dediğim kremi alıp dört beş gün boyunca akşamları dediğim gibi ayağa sürünüz. Bu süre zarfında kuşunuzu gözlemleyin ayakta morarma tüneği kavrayamama gibi durumla karşılaşırsanız bu konu altına güncelleme yapınız çok geçmiş olsun 🙏🏻
Teşekkür ederim. İnşallah olmaz🥺🙏

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Tül kullanımı böyle sorunlara yol açabiliyor maalesef. Kırık olsaydı morarma ve şişme olurdu, zaren anlardınız kırık olsaydı. Aslı arkadaşımın dediği gibi incinmiştir. Teramisin ile düzelir inşallah.Geçmiş olsun.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Morarmış şu an farkettim @Aslı Ö.
Ben yine de incinme olduğunu düşünüyorum. Ve gördüğüm kadarıyla tüneği kavrayabiliyor. Siz yarın kremi alıp beş altı gün boyunca dediğim şekilde sürünüz. Daha sonra bu konu altına güncelleme yapınız 🙏🏻

Üst Alt