• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum ayağına bakıyor

aclyx1

Aktif Üye
Merhabalar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun🙏🏻 Muhabbet kuşum sürekli ayağına, aşağıya doğru bakiyor dün akşam oldu bu ne demek bı turlu anlayamadım yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim 🙏🏻 Videosunu ekledim. Streamable Video

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba görsel olarak kuşunuzun yapısını kontrol edin ayağında göğüs kısmında tüm vücudunu tarayın gözle görünür morarma kanama tüyde yolma varmı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba sizede iyi kandiller.Dikkat çekmek için yapıyor olabilir kafeste de yapıyor mu? Tunekte de bir videosunu görebilirmiyiz

aclyx1

Aktif Üye
Merhaba görsel olarak kuşunuzun yapısını kontrol edin ayağında göğüs kısmında tüm vücudunu tarayın gözle görünür morarma kanama tüyde yolma varmı?
Hayır hiçbir yerinde morarma kanama yok ama sadece tüylerini yoluyor evet

aclyx1

Aktif Üye
Merhaba sizede iyi kandiller.Dikkat çekmek için yapıyor olabilir kafeste de yapıyor mu? Tunekte de bir videosunu görebilirmiyiz
Evet sehmus bey kafeste durduğu zaman bi kere yaptığını gördüm tüylerini yolduktan sonra o şekilde bakıyor bunu hiç yapmazdı dün akşam oldu

aclyx1

Aktif Üye
Sehmus bey bide yemesi düzenli oynamasi neşesi falan herşeyi yerinde dışkısı normal internete yazdığımda çok garip seyler cikiyor korkuyorum valla

nymeria

Eski Forumcu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Merhaba, iyi kandiller.
Video bana normal geldi. Ayağını bir yerde incitmediyse hocamın dediği gibi ilgi çekmek için yapıyor olabilir.
Benim kuşlardan biri yapıyordu böyle, iyice ayağının üzerine eğiliyordu hatta, zamanla bıraktı.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Hasta olan kuş yada olmaya başlayan yüzde seksen yüzde doksan dışkısı ele veriyor. Kuşunuz kıpır kıpır maşallah yemesi içmesi yerinde dışkıda normal diyorsunuz bende arkadaşlarıma katılıyorum geçici bir durum gibi geldi. Siz sık sık dışkıyı kontrol edin. Gözlemleyin. Gerekli takviyeleri de verin. Sinirsel bir durum değilse ki bana göre de degil bence düzelecektir. 🖐🏻

aclyx1

Aktif Üye
Merhaba, iyi kandiller.
Video bana normal geldi. Ayağını bir yerde incitmediyse hocamın dediği gibi ilgi çekmek için yapıyor olabilir.
Benim kuşlardan biri yapıyordu böyle, iyice ayağının üzerine eğiliyordu hatta, zamanla bıraktı.
İnşallah benimkininde zamanla geçer takip edeceğim.

aclyx1

Aktif Üye
Hasta olan kuş yada olmaya başlayan yüzde seksen yüzde doksan dışkısı ele veriyor. Kuşunuz kıpır kıpır maşallah yemesi içmesi yerinde dışkıda normal diyorsunuz bende arkadaşlarıma katılıyorum geçici bir durum gibi geldi. Siz sık sık dışkıyı kontrol edin. Gözlemleyin. Gerekli takviyeleri de verin. Sinirsel bir durum değilse ki bana göre de degil bence düzelecektir. 🖐🏻
Teşekkür ederim aslı hanım internete yazdığımda sallabaş hastalığı falan çıktı o yüzden korktum sizlere danışmak istedim evet diskisinda yemesinde hicbiseyin de sorun yok sadece tüy döküp bu hareketi yapiyo

Üst Alt