• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum atak geçiriyor

Bulut123

Yeni Üye
Kuşum çok sık atak geçiriyor ne yapmaliyim neden atak geçiyor

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Nasıl bir ataktan bahsediyoruz, bir videosunu çekin bir de temiz peçete üzerinde yeni yapılmış dışkı atın hocalarımız ona göre yorum yapar 🙏

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Ne atağı? Daha açıklayıcı bir mesaj ve video alabilir miyiz kuşun ve dışkısının?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bugün bir kez oldu ve bir daha olmadığı için çekemedim
Siz o anı yakalamaya çalışın, ama kuşunuzun yine de tünekte normal de olsa bir videosunu atın, ve güncel dışkı resmini

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu konunuz üzerinden devam edelim lütfen, diğer konunuz kilit 🙏 kuşunuzu bir kanatlı uzmanına görürsünüz mü? Yani ekimden beri bu harekete devam ediyor mu acaba 🤔

Bulut123

Yeni Üye
Bu konunuz üzerinden devam edelim lütfen, diğer konunuz kilit 🙏 kuşunuzu bir kanatlı uzmanına görürsünüz mü? Yani ekimden beri bu harekete devam ediyor mu acaba 🤔
Götürdüm ama korkulacak birsey olmadığını söyledi ekimden beri devam etmiyor bazen oluyor bu ara yeniden olmaya başladi

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Götürdüm ama korkulacak birsey olmadığını söyledi ekimden beri devam etmiyor bazen oluyor bu ara yeniden olmaya başladi
Gittiğiniz veterinerin kanatlı uzmanı olduğundan emin misiniz? Sinirsel bir sorun var bence